Putin respinge responsabilitatea armatei ruse în atacul de la Kremenciug

Publicat:

Preşedintele rus Vladimir Putin respinge responsabilitatea armatei ruse într-un atac soldat cu cel puţin 18 morţi, potrivit Kievului, vizând un centru comercial din Kremenciug, în Ucraina, relatează AFP, scrie news.ro .  

”Armata noastră nu loveşte nicio instalaţie de infrastructură civilă. Avem toate posibilităţile să ştim unde şi ce se află”, a dat asigurări miercuri, într-o conferinţă la Ashgabat, capitala Turkmenistanului, liderul de la Kremlin.


Citește și : Şefa guvernului francez cere includerea dreptului la avort în Carta drepturilor fundamentale a UE

”Nimeni nu trage, la noi, aşa, la întâmplare. În mod normal asta se face în baza datelor de la informaţii despre ţinte” şi cu ”arme de înaltă precizie”, a subliniat el.

”Sunt convins că, de această datătotul s-a făcut exact în acest fel”, a subliniat Putin.

Ucraina a acuzat Rusia de faptul că a bombardat şi distrus un centru comercial, la Kremenciug, la 330 de kilometri sud-est de Kiev, un atac soldat cu cel puţin 18 morţi şi dispăruţi.

Armata rusă a dezminţit a doua zi că a lovit o instalaţie civilă. Ea a dat asigurări că a bombardat un depozit de armament vecin şi că în acest centru comercial nu exista vreo activitate la momentul respectiv.

Citește și : Canada îşi sporeşte prezenţa diplomatică în Europa Centrală şi de Est, precum şi în Caucaz

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE a prelungit sancțiunile împotriva Rusiei pentru încă 6 luni

UE a prelungit sancțiunile împotriva Rusiei pentru încă 6 luni Consiliul Uniunii Europene a anunțat, luni, că a prelungit cu încă șase luni sancțiunile impuse...

Kuleba începe o vizită de două zile în China – Ministerul de Externe ucrainean

Kuleba începe o vizită de două zile în China – Ministerul de Externe ucrainean În perioada 23-25 ​​iulie, ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmitri Kuleba,...

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda Un irlandez de 33 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de...

Al treilea sistem Patriot donat de Germania a ajuns în Ucraina

Al treilea sistem Patriot donat de Germania a ajuns în Ucraina Ucraina a primit cel de-al treilea sistem de apărare antiaeriană Patriot donat de Germania,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.