X

R. Moldova și România au semnat un Memorandum privind activitatea reprezentanților Guvernului în teritoriu

R. Moldova și România au semnat un Memorandum privind activitatea reprezentanților Guvernului în teritoriu

Cancelaria de Stat a Republicii Moldova și Ministerul Afacerilor Interne din România vor face schimb de experiență și cunoștințe, vor organiza sesiuni de instruire și de practică, dar și evenimente comune în domeniile de colaborare. 

Acest lucru va fi posibil după ce Secretarul general al Guvernului, Artur Mija și ambasadorul României în țara noastră, Cristian-Leon Țurcanu, au semnat un Memorandum de înțelegere între Ministerul Afacerilor Interne din România și Cancelaria de Stat a Republicii Moldova în domeniul de activitate a institutului reprezentantului Guvernului în teritoriu.

„Astăzi, la Guvernul Republicii Moldova, a avut loc ceremonia oficială pentru semnarea Memorandumului de înțelegere între Ministerul Afacerilor Interne din România și Cancelaria de Stat a R. Moldova în domeniul de activitate a instituției reprezentantului Guvernului în teritoriu. Am avut onoarea de a semna acest important document, împreună cu Secretarul General al Guvernului de la Chișinău, Artur Mija. Prin semnarea Memorandumului, au fost create noi perspective de cooperare între cele două maluri ale Prutului, într-o zi cu deosebită însemnătate pentru ambele țări”, a scris ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu.

Potrivit Cancelariei de Stat, documentul creează noi perspective de cooperare dintre cele două părți în consolidarea capacității administrative și gestionarea activității reprezentanților Executivului.

 

Tags: R. Moldova și România au semnatun Memorandum
Categorii: SocialȘtirile zilei