X

Rachete lansate de Iran au căzut peste baze aeriene israeliene, fără a cauza distrugeri (armata israeliană)

Rachete lansate de Iran au căzut peste baze aeriene israeliene, fără a cauza distrugeri (armata israeliană)

Armata israeliană a informat miercuri că rachete trase de Iran în timpul atacului său masiv de marţi seara împotriva Israelului au căzut peste nişte baze aeriene din Israel, însă fără a provoca distrugeri, informează AFP.

“În timpul atacului iranian de ieri, mai multe rachete au căzut peste baze ale forţelor aeriene israeliene. Nicio infrastructură (…) nu a fost avariată”, a anunţat armata israeliană într-un comunicat, adăugând că atacul nu a făcut răniţi şi nici nu a avariat avioane, potrivit stiripesurse.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Iranul a lansat marţi un atac cu sute de rachete balistice asupra Israelului drept ripostă la campania Israelului împotriva grupării şiite pro-iraniene Hezbollah în Liban.

Lansarea de rachete a avut loc după ce Israelul a declarat că trupele sale au lansat raiduri terestre în Liban, deşi a descris incursiunile ca fiind limitate.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Tags: HezbollahIranisraelrachete
Externe