Radhika Jones este noul redactor-şef al revistei Vanity Fair

Publicat:

Radhika Jones (foto), actualul director editorial al diviziei de carte din cadrul cotidianului The New York Times, a fost desemnată noul redactor-şef al revistei americane 15. Ea va prelua această funcţie de la Graydon Carter pe 11 decembrie, a anunţat luni BBC, conform agerpres.

Radhika Jones devine astfel prima femeie care va fi redactor-şef la Vanity Fair după Tina Brown, care a condus această revistă din structura grupului editorial Conde Nast între anii 1984 şi 1992.


Graydon Carter, în vârstă de 68 de ani, a anunţat în luna septembrie că se va retrage din activitate, după ce a condus această publicaţie timp de un sfert de secol.

Graydon Carter, WSJ

Citeşte şi: Tot mai multe guverne folosesc reţelele sociale ca instrument de manipulare

Radhika Jones a coordonat în trecut şi divizia Arts and Entertainment de la The New York Times. Înainte de acea funcţie, ea a fost managing editor la The Paris Review.

Anna Wintour, director artistic al grupului Conde Nast şi editorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, a spus că Radhika Jones este o persoană “neînfricată şi strălucită”.

Ea a fost lăudată şi de Tina Brown, care a descris-o pe Twitter drept o femeie “inteligentă, versată în literatură, stilată, un condei nou al presei scrise”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene Comisia Europeană a anunţat vineri că va oferi Autorităţii Naţionale...

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova O companie din România, care activează în domeniul colectării și neutralizării...

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT Aeroporturi, bănci, spitale și magazine din întreaga lume au fost afectate vineri de o pană...

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană Subiectul privind rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.