X

Radu Radu, noul director adjunct al Serviciului Vamal

Radu Radu, noul director adjunct al Serviciului Vamal

Conducerea Serviciului Vamal, l-a prezentat astăzi efectivului instituției pe directorul adjunct al Serviciului Vamal, șef al Departamentului antifraudă și conformare, domnul Radu Radu.

Anterior, că la 28 august curent, în cadrul ședinței Guvernului a fost aprobată candidatura lui Alexandru Iacub, în funcție de director al Serviciului Vamal al Republicii Moldova, la propunerea ministrei Finanțelor, Victoria Belous, potrivit news.ungheni.org.

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Directorul Serviciului Vamal, Alexandru Iacub i-a dorit mult succes în activitate domnului Radu, și a exprimat convingerea că dumnealui va asigura gestionarea proceselor instituționale în mod transparent și un management eficient al domeniului de competență, având capacitățile profesionale necesare și o vastă experiență în cadrul autorităților publice.

La rândul său, domnul Radu Radu a mulțumit pentru încrederea acordată, exprimând convingerea că împreună, cu efortul conjugat al întreagii echipe a Serviciului Vamal vor fi atinse obiectivele instituționale setate pe filiera de antifraudă, integritate instituțională și aplicarea legii.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Noul director adjunct al Serviciului Vamal, în perioada martie 2017 – septembrie 2024, a activat în cadrul Secretariatului Parlamentului, având drept atribuții reprezentarea intereselor Parlamentului la Curtea Constituțională, în instanțele de judecată și organele de drept.

Anterior a activat în cadrul Centrului Național Anticorupție, la o casă de avocatură, precum și în domeniul privat.

Tags: guvernMoldovaRadu Radu
Politică