Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Publicat:

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6, 3-6. Zverev a fost învins și el surprinzător, în ultimul act la Hamburg, 3-6, 6-3, 6-7.

Rafael Nadal a fost învins, în această după-amiază, în finala primă ATP disputată în ultimii doi ani. Spaniolul a cedat în fața portughezului Nuno Borges (locul 51 ATP), în minimum de seturi, după mai puțin de 90 de minute de joc.


Nuno Borges s-a aflat la conducere pe tot parcursul primului set, pe care l-a început cu două game-uri câștigate la rând. Rafa Nadal a reușit două break-uri, dar nu a fost suficient pentru a egala.

În setul 2, meciula părut să se echilibreze, dar, de la scorul de 2-1 pentru Rafa, sportivul de pe locul 51 ATP a reușit să-și adjudece o serie de 5 game-uri consecutive și a pus capăt partidei. Nuno Borges a câștigat, astfel, primul său trofeu ATP în prima finală disputată.

Rafa Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice, acolo unde va participa la simplu, dar și la proba de dublu, făcând pereche cu Carlos Alcaraz.

Alexander Zverev a fost învins în finala turneului său “de casă”, la Hamburg, după ce a cedat în trei seturi în fața lui Arthur Fils. Meciul dintre cei doi a fost plin de momente tensionate, unul petrecându-se chiar la fileu, când Zverev a dat mâna fără să-l privească pe Arthur.

Francezul s-a impus la Hamburg în fața favoritului publicului, Alexander Zverev, la capătul unui meci care a avut de toate, scor final 6-3, 3-6, 7-6.

Citește și: Jocurile Olimpice de vară de la Paris din anul 2024

Momentele tensionate au început spre sfârșitul meciului. În setul al treilea, la scorul de 5-5, francezul a încercat o servă “pe sub mână”, care nu a fost întâmpinată deloc bine de suporterii lui Zverev. Serva adusă în circuit de Nick Kyrgios este considerată o lipsă de fair-play.

Jucătorul de 20 de ani a început să fie huiduit, după care la următorul punct a provocat din nou publicul și și-a dus mâna la ureche, chiar în momentul în care era apostrofat.

Totuși, Fils și-a menținut nervii și a putut închide meciul, deși Zverev salvase 2 mingi de meci. În tie-break francezul nu i-a lăsat nicio șansă lui Zverev, impunându-se la 1.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA China are în prezent una dintre cele mai extinse și impresionante rețele feroviare de mare...

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: ‘Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat’

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: 'Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat' Ideea că trebuie să bem...

Mallorca, paradisul aglomerat. Turismul record din Spania amenință stilul de viață al localnicilor

Mallorca, paradisul aglomerat. Turismul record din Spania amenință stilul de viață al localnicilor Realitatea din spatele turismului de succes din Spania este una din ce în ce...

JO 2024: Papa Francisc salută puterea unificatoare a sportului

JO 2024: Papa Francisc salută puterea unificatoare a sportului Papa Francisc a salutat duminică puterea unificatoare a sportului, înaintea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.