Rămăşiţele unei femei, descoperite în stomacul unui crocodil în Indonezia

Publicat:

Rămăşiţele unei femei, descoperite în stomacul unui crocodil în Indonezia

Rămăşiţele unei femei ucise de un crocodil în Indonezia au fost găsite în stomacul reptilei care a fost împuşcată de autorităţile locale, a anunţat miercuri poliţia, informează AFP.

Halima Rahakbauw, în vârstă de 54 de ani, înota într-un râu din apropierea satului Wali, din Insulele Moluce, în estul Indoneziei, când a fost atacată de un crocodil, potrivit stiripesurse.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Un vecin al victimei, Rustam Ilyas, a explicat că, văzând că femeia nu se întoarce acasă, rudele şi prietenii au început să o caute.

După ce au găsit o sanda şi părţi dintr-un corp plutind în râu, aceştia din urmă au alertat poliţia, care a găsit şi împuşcat reptila.

“Locuitorii au trebuit să deschidă stomacul crocodilului pentru a scoate părţi din corpul victimei”, a declarat pentru AFP un ofiţer de poliţie local, care a cerut să rămână anonim, nefiind autorizat să vorbească despre incident.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

“Crocodilul era destul de mare, în jur de 4 metri lungime”, a precizat Rustam Ilyas.

Duminică, un miner de 63 de ani a fost ucis de un crocodil într-un râu de pe Insula Bangka, situată în largul coastei estice a Sumatrei.

Arhipelagul indonezian găzduieşte diverse animale exotice, inclusiv mai multe specii de crocodili care atacă regulat oamenii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Coreea de Nord a interzis o tunsoare şi haine popularizate de fiica lui Kim Jong Un

Coreea de Nord a interzis o tunsoare şi haine popularizate de fiica lui Kim Jong Un Coreea de Nord a interzis locuitorilor săi să adopte...

Fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt şi-a schimbat legal numele de familie

Fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt şi-a schimbat legal numele de familie La trei luni după ce a făcut cererea, fiica Angelinei Jolie...

Măsuri suplimentare pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități

Măsuri suplimentare pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități Guvernul a aprobat, în cadrul ședinței de miercuri, completarea listei beneficiarilor de subvenții cu Centrul de...

“Dacă aș putea, aș pune un steag israelian în acel loc”: un ministru creează o nouă controversă

"Dacă aș putea, aș pune un steag israelian în acel loc": un ministru creează o nouă controversă   Itamar Ben Gvir, ministrul israelian de extremă-dreapta, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.