X

Rămăşiţele unei femei, descoperite în stomacul unui crocodil în Indonezia

Rămăşiţele unei femei, descoperite în stomacul unui crocodil în Indonezia

Rămăşiţele unei femei ucise de un crocodil în Indonezia au fost găsite în stomacul reptilei care a fost împuşcată de autorităţile locale, a anunţat miercuri poliţia, informează AFP.

Halima Rahakbauw, în vârstă de 54 de ani, înota într-un râu din apropierea satului Wali, din Insulele Moluce, în estul Indoneziei, când a fost atacată de un crocodil, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Un vecin al victimei, Rustam Ilyas, a explicat că, văzând că femeia nu se întoarce acasă, rudele şi prietenii au început să o caute.

După ce au găsit o sanda şi părţi dintr-un corp plutind în râu, aceştia din urmă au alertat poliţia, care a găsit şi împuşcat reptila.

“Locuitorii au trebuit să deschidă stomacul crocodilului pentru a scoate părţi din corpul victimei”, a declarat pentru AFP un ofiţer de poliţie local, care a cerut să rămână anonim, nefiind autorizat să vorbească despre incident.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

“Crocodilul era destul de mare, în jur de 4 metri lungime”, a precizat Rustam Ilyas.

Duminică, un miner de 63 de ani a fost ucis de un crocodil într-un râu de pe Insula Bangka, situată în largul coastei estice a Sumatrei.

Arhipelagul indonezian găzduieşte diverse animale exotice, inclusiv mai multe specii de crocodili care atacă regulat oamenii.

Tags: crocodilindonezia
Diverse