X

Raportul ŞTERS al guvernului britanic care celebrează modul în care publicului îi place să se CONFORMEZE

Tehnocrații din domeniul schimbărilor climatice plănuiesc să folosească aceleași metode care au convins publicul să se supună lockdownului.

Un raport guvernamental șters care explorează posibilitatea de a face publicul să-și altereze comportamentul pentru a accepta noua „economie verde” dezvăluie modul în care restricțiile COVID-19 au creat o populație cu „o reverență profundă” față de autoritate și o „tendință puternică de a se conforma”.

Raportul a fost publicat din greșeală de guvernul britanic înainte de a fi retras în grabă, dar numeroși jurnalişti au reușit să-i recupereze conținutul.

Documentul a explorat modul de a pune în practică psihologia comportamentală pentru a „împinge” publicul să susțină măsuri și să adopte un comportament fără ca aceștia să știe în mod explicit că sunt manipulați.

Ancheta a constatat că aceleași tehnici pe care le-a folosit guvernul pentru a forța oamenii să accepte kockdownul ar putea fi folosite pentru a-i face să-și schimbe stilul de viață în numele prevenirii schimbărilor climatice.

Sub titlul „principii pentru un comportament de succes”, lucrarea menţiona;

„Declarațiile guvernamentale, acțiunile și legile modelează puternic percepțiile comportamentului normativ și acceptabil. De exemplu, chiar dacă criticile publice sunt ridicate, mulți încă au perceput aprobarea guvernului ca etalon pentru un comportament sigur în timpul pandemiei de covid „ne este permis să facem asta acum [deci trebuie să fim în siguranță]…”. Acest lucru dezvăluie, pentru mulți, o profundă reverență față de autoritatea guvernamentală legitimă, indiferent de opiniile politice personale ale cuiva ”.

În timp ce cascadorii PR, cum ar fi faptul că oficialii sunt vaccinați în direct la televizor, au lucrat pentru a convinge oamenii de narațiune, s-a constatat că ipocrizia de elită (funcționarii publici care încalcă regulile de blocare) a cauzat daune semnificative încrederii publicului.

„Ipocrizia percepută poate face foarte mult pentru a submina eforturile de a construi implicarea și sprijinul publicului. Acest lucru a fost observat în timpul pandemiei de COVID-19, când personalități proeminente au încălcat liniile directoare, ceea ce a dus la reduceri măsurabile ale conformității publice, precum și la schimbarea atitudinilor.”

„Politica verde are probleme similare de reputație adânc înrădăcinate cu ipocrizia de elită”, notează Breitbart.

„O caracteristică comună a summit-urilor privind schimbările climatice a fost participanții de mare profil care sosesc cu avionul privat sau guvernamental, o deconectare între cuvânt și faptă care pare puțin probabil să dispară pe termen scurt.”

Documentul concluzionează că oamenii pot fi destul de ușor „influenţabili” să își schimbe comportamentul ca răspuns la anunțurile guvernamentale și „au o tendință puternică de a se conforma”.

Ancheta a mai constatat că, chiar dacă schimbările forțate ale stilului de viață nu sunt dorite de public, majoritatea tind să se alinieze oricum destul de repede cu noul status quo.

Raportul a fost pregătit de Behavioral Insights Team (BIT), un organism cvasi-guvernamental din UK care a făcut parte din efortul de a folosi metode „totalitare” și „neetice” de a insufla frica în populație ca mijloc de o speria şi respecta noile reguli de lockdown.

Un grup înrudit, echipa Scientific Pandemic Insights Group on Behaviors, a avertizat la începutul primului lockdown că „un număr substanțial de oameni încă nu se simt suficient de amenințați personal [de Covid-19]”.

„Nivelul perceput de amenințare personală trebuie crescut în rândul celor care sunt mulțumiți, folosind mesaje emoționale puternice”, a adăugat grupul, ceea ce a condus la numeroase campanii de propagandă înspăimântătoare care au exagerat amenințarea COVID pentru a hărțui publicul până la o supunere totală.

În rezumat, publicul este în mare parte lipsit de gândire, conform și docil și poate fi făcut să accepte aproape orice, atâta timp cât este bombardat cu propaganda potrivită.

Minunat!

Material semnat de TYLER DURDEN şi publicat de Zero Hedge.

Tags: Behavioral Insights Team (BIT)covid-19lockdownmanipularemarea britaniepandemieScientific Pandemic Insights Group on Behaviors
Categorii: DiasporaȘtirile zilei