X

Rapperul A$AP Rocky a fost condamnat în Suedia la închisoare cu suspendare pentru violenţe

Instanța suedeză l-a găsit vinovat de agresiune pe rapperul A$AP Rocky la plata unor daune în valoare de 1.300 de dolari către victimă și îl iartă de închisoare, arată Variety, scrie mediafax.

Muzicianul nu era prezent în capitala Suediei în momentul anunțării verdictului. Doi membri ai echipei lui A$AP Rocky, Bladimir Corniel și David Rispers, au fost și ei găsiți vinovați.

Citește și : Premierul pakistanez acuză India că plănuiește o operațiune militară în Azad Kashmir

A$AP Rocky nu va mai sta după gratii în plus față de luna petrecută deja în închisoare după incidentul care a avut loc pe 30 iunie.

”Agresiunea nu a fost atât de gravă încât să se impună o pedeapsă cu închisoarea”, a explicat judecătorul. ”De aceea, acuzații sunt condamnați la sentințe cu suspendare”.

”Situația probelor prezentate în acest caz a fost complicată. Procurorul nu a reușit să dovedească faptul că victima a fost lovită în cap cu o sticlă sau că a fost agresată în vreun fel cu sticle. Acest lucru a afectat posibilitatea de a stabili gravitatea faptei”, a adăugat judecătorul care a condus ședința.

Muzicianul a stat la închisoare în Suedia până pe 2 august, când a început procesul. Rapperul a fost reținut după o bătaie în care a fost implicat tânărul Mustafa Jafari, în vârstă de 19 ani.

Citește și : Orice acord comercial între SUA şi Regatul Unit va trebui să nu submineze Acordul din Vinerea Mare (Pelosi)

În vârstă de 30 de ani, A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, este rapper, producător, model, actor şi regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 şi-a lansat albumul de debut “Long. Live. A$AP”, care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky şi-a lansat cel de-al doilea album, “At. Long. Last. A$AP”, care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

Tags: A$AP RockyagresiuneBladimir CornielDavid RispersinchisoareMustafa JafariSuediasuspendare
Categorii: Diaspora