X

Rapperul Banarus, despre banii furați de la Șor: Am să vorbesc în instanță

Rapperul Ion Banaru cunoscut ca Banarus, a vorbit pe scurt despre banii furați de la Ilan Șor, declarând că mai multe va spune în instanță..

În cadrul podcastului Bandstage, acesta a oferit câteva informații succinte despre cele întâmplate pe 20 decembrie, când în spațiul public au apărut informații că Banarus ar fi furat de la două tine suma de peste 900.000 de lei, destinați finanțării acțiunilor partidului politic Șor,

Citește și : Spînu vrea un acord cu chinezii pentru zboruri directe spre Hong Kong

„Eu nu pot să apăs acum să scot adevărul, pentru că nu vreau să sufere alți oameni. Dar nici eu nu vreau să sufăr. Adevărul foarte mult m-ar ajuta, să mă curăț. Chiar să accept tot asta – precis eu sunt banditul țării? Nu.

Dar, adevărul lumea nu-l dorește, pentru că adevărul tot timpul este incomod și necesită niște schimbări. Deci noi nu-l vrem. Adevărul rănește foarte tare.

În cazul meu, adevărul mă va ajuta mult, dar mă va transforma într-un tiran. Eu nu vreau răul nimănui.

Despre caz am să vorbesc în instanță. Mă tem să nu fie o iluzie – că trebuie de luptat pentru adevăr.

Eu stau acum între două alegeri – să iasă adevărul sau eu să scap? Vom vedea la urmă”, a declarat Ion Banaru.

La 20 decembrie 2022, două tinere de 22 și 26 de ani, care aveau cu ele o sumă mare de bani, au fost atacate și jefuite în plină stradă.

Citește și : R. Moldova cumpără electricitate din Rusia la prețurile vechi

Ulterior a apărut informația precum că persoana care a jefuit tinerele în plină stradă este Ion Banaru, ia Poliția a anunțat că banii furați erau destinați pentru finanțarea Partidului Șor,

La sfârșitul lunii februarie curent, dosarul pornit în privința rapperului a fost preluat de Centrul Național Anticorupție.

Tags: BanarusIlan ŞorinstanţăIon Banaru
Categorii: SocialȘtirile zilei