X

Rapperul francez Doc Gynéco, condamnat pentru violenţă conjugală

Doc Gynéco, un rapper francez cunoscut pentru sprijinul acordat campaniilor fostului preşedinte Nicolas Sarkozy, a fost condamnat marţi la Paris la cinci luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 2.000 de euro pentru violenţă conjugală, după ce în luna martie şi-a pălmuit şi şi-a insultat soţia, fapte pe care le-a recunoscut, informează AFP, potrivit agerpres

Această sentinţă este mai uşoară decât cea cerută de procuratură, care solicitase la sfârşitul dimineţii şase luni de închisoare cu suspendare.

Citește și : Poliţia britanică caută într-o pivniţă o victimă a unui criminal în serie

Instanţa a adăugat la aceste cinci luni de închisoare o perioadă de probaţiune de trei ani, timp în care artistul va trebui să respecte mai multe obligaţii, cum ar fi cea de a urma un curs pe tema violenţei conjugale, precum şi interdicţiile de a apărea la domiciliul soţiei sale şi de a intra în contact cu aceasta.

La audiere, artistul în vârstă de 47 de ani, pe numele real Bruno Beausir, a recunoscut că pe 10 martie i-a dat patru palme soţiei sale în casa lor din Paris.

Rapperul şi soţia sa sunt căsătoriţi de 25 de ani şi au împreună trei copii.

Poliţia a fost alertată de un trecător care a auzit ţipete prin fereastra deschisă. Victima prezenta un edem la ochiul stâng şi mai multe vânătăi pe faţă.

Citește și : Peste 50 de migranţi au dispărut în valurile Mediteranei

 

Tags: Doc GynécoinchisoareNicolas Sarkozyparisrapper
Categorii: Diaspora