RĂZBOI pe faţă între Grosu şi Slusari: ‘Cu mine nu merge șantajul!’

Publicat:

RĂZBOI pe faţă între Grosu şi Slusari: ‘Cu mine nu merge șantajul!’

Președintele Parlamentului a comentat acuzațiile unor voci care spun să formațiunea de guvernare nu este deschisă la dialog. Igor Grosu a declarat că aceste persoane ajung să accepte funcții în „inclusiv în consilii de administrare”. La aceste declarații, cu o reacție a venit Alexandru Slusari, fost deputat al Platformei DA.

„Eu am avut tot timpul deschidere pentru dialog. Noi am avut experiența de coaliții și blocuri și așa mai departe. Și trebuie să existe această deschidere în cazul oricărui partid. Și noi înțelegem lucrul ăsta. Chiar și în această situație în care noi avem o majoritate confortabilă, noi dialogăm cu cei care vor să dialogheze, care vor cu adevărat să propună”, a menționat președintele Parlamentului în cadrul unei emisiuni, transmite newsmaker.md. 


Citeşte şi: Adrian Albu spune că guvernul de la Chişinău ‘face afaceri’ cu românizarea R.Moldova

La precizarea moderatorului că unele persoane spun că „PAS nu vrea să dialogheze”, Grosu a spus: „Bine, unii atât de tare spun că nu vrem să dialogăm că ajung să accepte și instituții în diferite instituții de stat și consilii de administrare, în sectoare foarte strategice”.

Astfel, Alexandru Slusari, recent devenit membru a Consiliului de Administrare al Energocom a venit cu o reacție pe Facebook.

RĂZBOI pe faţă între Grosu şi Slusari: ‘Cu mine nu merge șantajul!’

„Domnule președinte al Parlamentului, tu chiar ai crezut că dacă mă includeți în componența Consiliului Energocom, îmi închideți gura ? Ne știm cu tine mulți ani și îmi cunoști suficient profilul. Știi foarte bine că eu niciodată nu am alergat după funcții, dar totodată nu m-am ferit de responsabilitate acolo unde pot aduce plus valoare. Voi în orice clipă puteți să mă excludeți din componența organului de administrare, însă știi foarte bine că cu mine șantajul nu merge”, a declarat Slusari.

De asemenea, acesta a spus că în loc să aducă contraargumente la cele spuse și scrie de jurnaliști, Igor Grosu „îi închide forțat gura cu funcția pe care el niciodată nu a cerut-o”. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Comandant rus, ‘ciuruit’ de către propriii săi militari. Unsprezece gloanțe au tras în el

Comandant rus, 'ciuruit' de către propriii săi militari. Unsprezece gloanțe au tras în el Comandantul unei unități ruse care luptă în Ucraina a fost „ciuruit”...

Locuitorii și oaspeții capitalei sunt așteptați la Festivalul „Te Salut, Chișinău!”

Locuitorii și oaspeții capitalei sunt așteptați la Festivalul „Te Salut, Chișinău!” Festivalul „Te Salut, Chișinău!” începe vineri, la ora 19.00, pe strada pietonală Eugen Doga din capitală....

Doi călători, depistați în flux cu documente falsificate

Doi călători, depistați în flux cu documente falsificate În cadrul unui control suplimentar, polițiștii de frontieră au descoperit asupra unui cetățean al Siriei, dar și...

O jurnalistă italiancă condamnată să-i plătească despăgubiri Giorgiei Meloni după ce-i ironizează ‘talia mică’

O jurnalistă italiancă condamnată să-i plătească despăgubiri Giorgiei Meloni după ce-i ironizează 'talia mică' O jurnalistă italiancă, Giulia Cortese, care a ironizat pe Internet ”talia...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.