Reacția amuzantă a lui Carlos Alcaraz, după ce Juventus a transferat un jucător cu același nume

Publicat:

Reacția amuzantă a lui Carlos Alcaraz, după ce Juventus a transferat un jucător cu același nume

Juventus l-a împrumutat pe mijlocașul argentinian Carlos Alcaraz de la Southampton până la finalul sezonului.

”Bătrâna Doamnă” a făcut această mutare în ultima zi a perioadei de mercato din iarnă. Juventus a plătit pentru împrumutul lui Alcaraz 3,9 milioane de euro.


La scurt timp de când Juventus a oficializat împrumutul mijlocașului argentinian, tenismenul Carlos Alcaraz a avut o reacție amuzantă. Ocupantul locului 2 în ierarhia ATP a glumit pe seama potrivirii de nume.

Citește și Căpitanul lui Liverpool spune că nu pleacă și că afirmațiile sale au fost scoase din context

”Voi face tot ce pot, mulţumesc pentru încredere.”, este comentariul lăsat de Carlos Alcaraz la una dintre postările lui Juventus.

Trupa pregătită de Max Allegri are și opțiune de cumpărare definitivă în vară, pentru aproximativ 40 de milioane de euro. Carlos Alcaraz a ajuns la Southampton în vară, când a fost transferat de la Racing Club, din țara natală.

El a avut evoluții apreciate și a adunat nu mai puțin de 23 de meciuri în Championship, al doilea eșalon fotbalistic englez.

Carlos Alcaraz este al doilea jucător transferat de Juventus în această iarnă, după Tiago Djalo, fundaș central sosit de la Lille, pentru 5,1 milioane de euro.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6,...

Franța a interzis jurnaliștilor și fizioterapeuților din Rusia și Belarus să participe la Jocurile Olimpice

Franța a interzis jurnaliștilor și fizioterapeuților din Rusia și Belarus să participe la Jocurile Olimpice Autoritățile din Franța, temându-se de posibili „spioni”, au refuzat accesul...

Jocurile Olimpice de vară de la Paris din anul 2024

Jocurile Olimpice de vară de la Paris din anul 2024 La un secol de la cea precedenta ediţie a Jocurilor Olimpice găzduită de capitala Franţei...

 Palestina se prezintă la Jocurile Olimpice de la Paris cu opt sportivi şi cu Gaza în suflet

 Palestina se prezintă la Jocurile Olimpice de la Paris cu opt sportivi şi cu Gaza în suflet Opt sportivi palestinieni vor participa la Jocurile Olimpice...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.