X

Reacția PAS la înjurăturile lui Bolea: Membrii formațiunii trebuie să aibă un limbaj demn

Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție după ce ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, a înjurat un jurnalist. Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții PAS au scris că membrii formațiunii politice trebuie să aibă un limbaj demn.

„PAS dezaprobă remarcile ministrului Vladimir Bolea în timpul unei conferințe de presă. Ca urmare a acestui incident, ministrul Bolea a cerut scuze publice. PAS atenționează toți demnitarii care sunt membri sau afiliați ai PAS să aibă un limbaj demn în orice situație”, se arată în reacția formațiunii politice.

Citește și : Gazele s-ar putea ieftini în R.Moldova

În cadrul unei conferințe de presă, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, a înjurat un jurnalist.

La scurt timp, fostul premier, Ion Chicu, a venit cu reacție pe pagina sa de Facebook și a scris că „e mai cu simț microfonul decât omul”.

De asemenea, și fostul șef de stat, Igor Dodon, a spus în cadrul unei intervenții live că înjurătura spusă de Vladimir Bolea la o conferință de presă reprezintă opinia și atitudinea Maiei Sandu și a guvernării față de cetățeni.

Citeşte şi: ONG-urile cer o pedeapsă disciplinară pentru Bolea

Tags: facebookIon ChicuPASVladimir Bolea
Categorii: PoliticăȘtirile zilei