Reacție a Primăriei Chișinău despre cazul angajatului prins beat la volan

Publicat:

Reprezentanții Primăriei Chișinău au venit cu o reacție după ce un angajat al instituției a fost prins în stare avansată de ebrietate la volan: „Referitor la situația cu angajații sectorului Botanica, cazul se va analiza și de Comisia de disciplină. În rest, organele de drept să acționeze în conformitate cu competențele stabilite de legislație”.

 Polițiștii au observat pe teritoriul sectorului Botanica din Capitală un automobil de model Skoda care se deplasa neuniform, șoferul efectuând manevre periculoase pentru ceilalți participanți la trafic. S-a stabilit că la volanul automobilului se afla un bărbat de 32 de ani.


Citește și : Maia Sandu şi-a vândut stiloul cu 6.000 de euro

În timpul discuțiilor cu șoferul, oamenii legii au simțit un miros puternic de alcool și i-au propus acestuia să fie testat alcoolscopic.

Conducătorul a ezitat să fie testat corespunzător, iar în final a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie pentru testare. Acolo s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, totodată fiindu-i prelevate probele biologice.

Prin urmare, s-a dovedit că angajatul Primăriei Chișinău care a fost prins beat la volan ar fi Roman Macovenco, vicepretorul din cadrul Preturii Botanica.

De menționat că pașaportul diplomatic prezentat polițiștilor de vicepretorul sectorului Botanica a fost declarat nul. Precizarea a fost făcută pentru NewsMaker de reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Citește și : A început marea curăţenie de toamnă în Chişinău

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu ‘capitulare’ Kievului

La summitul OCS de la Shanghai, Putin şi-a reiterat planul de pace în Ucraina, sinonim cu 'capitulare' Kievului Rusia este gata să ia în considerare...

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava

Un mort şi trei răniţi într-un atac rusesc asupra unei instalaţii de gaze în regiunea ucraineană Poltava Un atac cu rachete al forţelor armate ruse...

Wizz Air va lansa alte trei curse aeriene din Chișinău

Wizz Air va lansa alte trei curse aeriene din Chișinău Compania Wizz Air a anunțat că va lansa alte trei curse aeriene. Astfel, din toamnă,...

The Telegraph: Corupția, un obstacol ce stă în calea aderării Ucrainei la NATO

The Telegraph: Corupția, un obstacol ce stă în calea aderării Ucrainei la NATO În timp ce războiul continuă, Ucraina pare tot mai departe de a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.