Recean cere demisia șefului Serviciului 112

Publicat:

Recean cere demisia șefului Serviciului 112

În cadrul ședinței Guvernului din data de 29 noiembrie, premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a solicitat demisia directorului Serviciului Unic 112, Liviu Oboroc. Asta după ce, la data de 26 noiembrie, din cauza ninsorii abundente din țară, mai multe persoane au decedat.

„În primul rând, condoleanțe familiilor celor care au decedat în rezultatul intemperiilor de duminică, 26 noiembrie. Acum, statul trebuie să se asigure că poate salva oamenii, chiar când ei singuri își neglijează siguranța. Și până Procuratura se va clarifica cu această situație, eu solicit demisia directorului Serviciului 112”, a declarat Dorin Recean, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Viktor Orban, otrava Ucrainei în UE – Stiripesurse.md

Potrivit premierului, Serviciul 112 „se ocupă doar de plasarea informației, în loc să ia cazul, să-l urmărească cap-coadă și să se asigure că lucrurile sunt duse la capăt și problema este rezolvată”.

„Domnule ministru Efros, odată cu preluarea Serviciului la 1 ianuarie, împreună cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, împreună cu Ministerul Apărării, Mediului, Sănătății, toate protocoalele să fie revizuite. Aveți 30 de zile pentru acest lucru”, a adăugat Dorin Recean.

Recean cere demisia șefului Serviciului 112

Două persoane au decedat într-un automobil blocat în nămeți. Cadavrele acestora au fost găsite la intrarea în localitatea Coșcalia, raionul Căușeni.

Sora bărbatului a declarat că fratele ei împreună cu soția s-au pornit la ea pentru a-i aduce un telefon ca să poată suna în caz de urgență.

Totodată, Serviciul de Urgență 112 a confirmat că a recepționat un apel din partea cuplului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Poliția a confiscat listele de semnături colectate de socialiști în cadrul așa-zisei campanii ‘Interesul Național’

Poliția a confiscat listele de semnături colectate de socialiști în cadrul așa-zisei campanii 'Interesul Național' Oamenii legii au confiscat listele de semnături colectate de PSRM...

Petrocub a reușit să câștige cu 5 la 1 în amicalul jucat cu Farul Constanța

Petrocub a reușit să câștige cu 5 la 1 în amicalul jucat cu Farul Constanța Petrocub continuă pregătirea pentru preliminariile Ligii Campionilor. În ultimul joc...

Guvernul Germaniei oferă R. Moldova un grant de 15 milioane de euro

Guvernul Germaniei oferă R. Moldova un grant de 15 milioane de euro Guvernul Germaniei oferă un grant de 15 milioane de euro pentru îmbunătățirea infrastructurii...

Peste 50 de cazuri de rujeolă la Sângerei , începând cu data de 5 mai

Peste 50 de cazuri de rujeolă la Sângerei , începând cu data de 5 mai Începând cu data de 5 mai și până în prezent,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.