Recean: Democrația e mai puternică prin participarea cetățenilor

Publicat:

Recean: Democrația e mai puternică prin participarea cetățenilor

Cu ocazia marcării celor 32 de ani de Independență a Republicii Moldova, Guvernul a organizat un eveniment de comunicare publică „De vorbă cu cetățenii”.

În cadrul acestuia, sute de oameni au discutat cu prim-ministrul Dorin Recean, președintele Parlamentului, Igor Grosu, miniștrii și reprezentanții instituțiilor publice, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Explozii APOCALIPTICE la o stație GPL din România: Un om a murit și 57 sunt răniți – Stiripesurse.md

Cetățenii au adresat întrebări ce țin de domeniile de activitate a autorităților, au făcut un schimb de opinii privind subiectele de actualitate și au aflat mai multe despre proiectele guvernamentale în desfășurare. Oamenii au menționat că acțiunea organizată celebrează democrația și confirmă angajamentul Executivului pentru un dialog deschis cu fiecare membru al societății.

În urma discuțiilor cu participanții la eveniment, prim-ministrul Dorin Recean a menționat că cetățenii au încredere în viitorul Republicii Moldova și parcursul european ireversibil al țării.

Recean: Democrația e mai puternică prin participarea cetățenilor

„Democrația noastră este mai puternică prin participarea cetățenilor. Toată lumea este dispusă să se mobilizeze și să muncească pentru ca noi să putem construi Europa acasă”, a declarat premierul.

În scuarul din spatele clădirii Executivului, cei prezenți au avut posibilitatea să discute cu pomicultori, apicultori, salvatori și pompieri, reprezentanți ai poliției de frontieră și viitori ingineri. Tot aici, cetățenii au vorbit cu sportivii – campioanele și campionii noștri la lupte, au urmărit un spectacol de trântă, iar copiii au  participat la un atelier de pictură.

gallery images

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

A rămas fără lotul de marfă în vamă

A rămas fără lotul de marfă în vamă A ezitat să declare cantitățile comerciale de mărfuri, însă acum riscă să rămână fără ele. Citește și:...

Prima misiune a pompierilor moldoveni în Grecia

Prima misiune a pompierilor moldoveni în Grecia Echipa pompierilor moldoveni detașată în Republica Elenă a intervenit în prima misiune la lichidarea unui incendiu de...

METEO// Vreme caldă și ploi cu descărcări electrice

METEO// Vreme caldă și ploi cu descărcări electrice Vremea se menține, în continuare, destul de caldă, însă, sunt preconizate și ploi. Citește și: Bani din fondul...

Eurostat: România este cel mai mare exportator de cereale din UE în primele săptămâni ale sezonului 2024/25

Eurostat: România este cel mai mare exportator de cereale din UE în primele săptămâni ale sezonului 2024/25 În primele două săptămâni din sezonul 2024/25, Uniunea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.