X

Recean i-a mulțumit Ursulei Von der Leyen

Recean i-a mulțumit Ursulei Von der Leyen

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, s-a întâlnit la Bruxelles cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. În discuții, prim-ministrul i-a mulțumit oficialei europene pentru asistența macro-financiară care ne va ajuta să asigurăm stabilitatea macroeconomică și să continuăm implementarea reformelor.

„Aderarea Moldovei la Uniunea Europeană este prioritatea de bază a Guvernului, iar angajamentul nostru de a implementa recomandările Comisiei Europene este mai puternic având sprijinul partenerilor europeni”, a scris Dorin Recean pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Rusia continuă să penetreze politica și economia României? – Stiripesurse.md

Amintim că în perioada 24-26 octombrie, Dorin Recean conduce o delegație guvernamentală într-o vizită oficială la Bruxelles.

Acesta a avut deja o serie de întrevederi cu oficialii europeni. De asemenea, premierul a participat la Global Gateway Forum, găzduit de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu genericul „Împreună mai puternici prin investiții durabile”.

Recean i-a mulțumit Ursulei Von der Leyen

În cadrul evenimentului, Comisia Europeana a anunțat un grant de investiții în valoare de 12 milioane de euro pentru proiectul BEI Global de reabilitare și modernizare a două secțiuni cheie de linii de cale ferată din țara noastră.

Tags: BEI Globalbruxellescomisia europeanaDorin ReceanGlobal Gateway Forumrepublica moldovauniunea europeanaUrsula Von Der Leyen
Categorii: PoliticăȘtirile zileiU.E.