Reclamă falsă cu jurnalista Natalia Morari

Publicat:

În mediul online a apărut o publicitate falsă în care sunt folosite site-ul fals al canalului TV8, imagini cu jurnalista Natalia Morari, Dorin Galben, banca maib și Banca Națională a Moldovei.

Potrivit reclamei false, jurnalista explică cum poți câștiga bani din acțiuni.


Citeşte şi: Autorităţile ruse au extrădat doi moldoveni aflați în căutare internațională

Reclama a fost publicată pe Facebook de pe un cont fals. Iar după ce contul fals este blocat, aceștia creează o nouă pagină, unde publică noi anunțuri false.

Publicitatea constă dintr-un „interviu” între Dorin Galben și Natalia Morari, în care aceasta spune cum poți câștiga o mulțime de bani din acțiuni. De asemenea, ea spune că din acest motiv BNM o dă în judecată.

Morari îi spune lui Galben cum poți face bani din acțiunile maib. Acesta încearcă să facă totul în direct și rămâne uimit că în doar 10 minute a câștigat 500 de lei.

De menționat că toate site-urile false arată ca cele oficiale.c

Când oamenii accesează site-ul fals al TV8, lor li se propune să treacă pe site-ul fals al maib. Acolo ei trebuie să completeze câteva date personale, precum numele și prenumele, e-mailul și numărul de telefon, după care ei sunt contactați de presupușii angajați ai maib. Aceștia le propun oamenilor să investească 2.600 de lei pentru a începe să câștige mai mulți bani.

Citește și : Spînu: R. Moldova trebuie să fie conectată mai mult la infrastructura rutieră și feroviară a României

Dacă oamenii sunt de acord, lor li se trimite un link către un site web unde se solicită datele cardului. Prin urmare, cei care completează totul riscă să rămână fără bani pe card.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bacteria care cauzează cele mai multe cazuri de cancer la nivel mondial

Bacteria care cauzează cele mai multe cazuri de cancer la nivel mondial Un raport al Asociaţiei Americane pentru Cercetarea Cancerului (AACR) arată că bacteria helicobacter...

Incendiu la Florești: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri, după ce casa în care locuia a luat foc

Incendiu la Florești: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri, după ce casa în care locuia a luat foc Un bărbat în vârstă de...

VIDEO/ O persoană cât pe ce să fie lovită de o mașină pe o trecere de pietoni

VIDEO/ O persoană cât pe ce să fie lovită de o mașină pe o trecere de pietoni O persoană era la un pas de a...

Cel puţin şase morţi într-un dublu atac rus la un spital în regiunea Sumî

Cel puţin şase morţi într-un dublu atac rus la un spital în regiunea Sumî Cel puţin şase persoane au fost ucise într-un dublu atac rus...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.