Refugiatul sirian care a înjunghiat şase persoane într-un parc din Annecy, acuzat pentru ‘tentativă de omor’ şi plasat în detenţie (procuror)

Publicat:

Refugiatul sirian care a înjunghiat şase persoane, între care patru copii de vârstă mică, într-un parc din Annecy, a fost inculpat pentru “tentative de omor” şi “răzvrătire cu armă” şi a fost arestat preventiv, a anunţat sâmbătă procuroarea din Annecy (Alpii francezi), Line Bonnet -Mathis, relatează AFP, potrivit agerpres.  

Abdalmasih H “nu a dorit să vorbească”, atât în timpul arestului de 48 de ore, cât şi în faţa celor doi judecători de instrucţie însărcinaţi cu ancheta, a declarat procuroarea în cadrul unei conferinţe de presă.


Citește și : Trump a fost inculpat pentru gestionarea arhivelor Casei Albe

Individul, înarmat cu un cuţit, a atacat joi în jurul orei locale 09:45 (07:45 GMT) mai mulţi copii în vârstă de aproximativ 3 ani care se aflau într-un parc din apropierea lacului Annecy.

Potrivit identităţii declarate de către agresor, acesta este de naţionalitate siriană, solicitant de azil şi nu era cunoscut ca având antecedente penale.

Bărbatul a mers în Franţa în urmă cu opt luni după un refuz de naturalizare în Suedia, unde locuia, au declarat pentru AFP fosta lui soţie şi mama sa.

Citește și : Blinken a discutat cu Netanyahu despre problema statului palestinian

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli Doi dintre vulcanii activi ai Italiei sunt în plin proces de erupție. Insula turistică...

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații Ziua internaţională a sărutului este celebrată, anual, la 6 iulie. A apărut în 2006, în Marea...

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia O moldoveanc a fost condamnată în Italia fiind acuzată de faptul că...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.