Regele Charles a asistat la un spectacol ecvestru celebru

Publicat:

Regele Charles a asistat la un spectacol ecvestru celebru

Regele Charles al III-lea a asistat la un spectacol ecvestru celebru, Royal Windsor Horse Show, unde a fost îmbrăţişat de una dintre nepoatele sale preferate, Zara Tindall, informează DPA.

Suvernul britanic a marcat vineri cea de-a treia apariţie publică a sa din această săptămână atunci când a asistat la popularul spectacol ecvestru, care era foarte apreciat şi de mama lui, regretata regină Elisabeta a II-a, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Andrei Galațchi, ‘omul lui Șor’ a fost eliberat din arest preventiv

Fosta regină era o mare admiratoare a acestui eveniment organizat la mică distanţă de Castelul Windsor şi era adeseori văzută plimbându-se printre boxele cailor, îmbrăcată informal şi purtând pe cap un batic.

Regele Charles şi nepoata sa Zara Tindall s-au îmbrăţişat şi au schimbat câteva cuvinte atunci când s-au întâlnit vineri la faţa locului, într-o zi ploioasă.

Regele a participat o serie de evenimente de când Palatul Buckingham a anunţat vinerea trecută că suveranul îşi va relua angajamentele publice, indicând efectul pozitiv al tratamentului urmat împotriva cancerului său.

Primul său angajament a fost o vizită la o unitate de tratare a cancerului din Londra, marţi, unde s-a întâlnit cu alţi pacienţi bolnavi de cancer şi a vorbit despre “şocul” pe care l-a avut la primirea diagnosticului. Regele britanic le-a spus celor care l-au întrebat că se simte “bine”.

Palatul Buckingham a găzduit miercuri prezentarea expoziţiei “Rolul Încoronării Regelui şi a Reginei”, care include documente în care sunt consemnate toate evenimentele cheie de la încoronarea de anul trecut a cuplului regal.

Regele s-a întâlnit cu nepoata sa în tribunele amenajate pentru cursa regală de anduranţă, organizată în Great Park de pe domeniul regal Windsor şi în timpul căreia călăreţii trec pe lângă obiective celebre, cum ar fi faimoasa promenadă Long Walk.

Citește și : Adjunctul lui Şoigu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, riscă 15 ani de închisoare pentru că a luat mită

Printre persoanele care îl însoţeau pe regele britanic s-au numărat lordul Soames, un prieten de lungă durată al suveranului, care i-a fost paj pe vremea când Charles era prinţ de Wales, actorul de comedie Rory Bremner, fostul pilot de curse Jackie Stewart şi fostul secretar de stat pentru apărare Ben Wallace.

Regele Charles a fost fotografiat, de asemenea, în timp ce discuta cu Simon Brooks-Ward, directorul Royal Windsor Horse Show, care o cunoştea bine pe regretata regină Elisabeta a II-a.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani România este ţara care are cea mai tânără bunică, la...

Lavrov, despre alegerile din Franța: ‘Acest lucru nu aminteşte prea mult de o democraţie’

Lavrov, despre alegerile din Franța: 'Acest lucru nu aminteşte prea mult de o democraţie' Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat că alegerile legislative...

Două treimi din instalațiile energetice avariate de ruși au fost repuse în funcțiune la Kiev

Două treimi din instalațiile energetice avariate de ruși au fost repuse în funcțiune la Kiev Kievul a reușit să restabilească două treimi din capacitatea sa...

Alegeri în Franța: Ce soluții are Macron pentru a ieși din blocaj și a forma un guvern funcțional

Alegeri în Franța: Ce soluții are Macron pentru a ieși din blocaj și a forma un guvern funcțional Astăzi are loc al doilea tur al...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.