X

Regele Charles și Regina Camilla au primit porecle din partea nepoților. Cum sunt strigați suveranii

Regele Charles și Regina Camilla au primit porecle din partea nepoților. Cum sunt strigați suveranii

Membrii Familiei Regale nu se adresează unul altuia folosind titulaturile oficiale, ci apelează la poreclele pe care și le-au dat de-a lungul timpului.

De-a lungul timpului, membrii familiei regale au primit diferite porecle din partea celor dragi, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Regina Camilla nu a scăpat nici ea de astfel de apelative, chiar dacă a intrat mai târziu în familie. Cei care i-au dat sunt nepoții din partea Regelui Charles, copiii lui William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Potrivit Daily Mail, Regina Camilla nu este strigată ”bunica”. Nepoții ei vitregi au ales să o numească ”GaGa”, la fel ca pe Lady Gaga, faimoasa artistă internațională.

Regina Camilla a observat că porecla ei are o legătură cu starul internațional. Tocmai de aceea, în 2016, în timpul spectacolului Royal Variety, Regina i-ar fi spus lui Lady Gaga că nepoții o strigă GaGa.

Soția Regelui Charles a declarat pentru Daily Mail: „Propriii mei nepoți îmi spun GaGa. Nu știu dacă este pentru că ei cred că sunt! Este amuzant, dar este totuși foarte drăguț”.

Însă, nu doar Regina Camilla a primit o poreclă din partea nepoților, ci și Regele Charles. Nepoții săi îl numesc ”bunicul Wales”.

Într-un interviu mai vechi, Kate Middleton a povestit că și regretata Regina Elisabeta a avut o poreclă.

”George are doar doi ani și jumătate și o numește ”Gan-Gan”. Ea lasă întotdeauna un mic cadou sau ceva în camera lor și asta arată dragostea pe care o are pentru familia ei.”, a spus atunci Kate Middleton.

 

Tags: Regele CharlesRegina Camilla
Diverse