Regele Marii Britanii şi Camilla publică felicitarea de Crăciun din acest an

Publicat:

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea şi Camilla, regina consoartă, au ales o fotografie realizată cu ocazia evenimentului Braemar Royal Highland Gathering din Scoţia pentru felicitarea lor de Crăciun din acest an, relatează luni DPA/PA Media, potrivit agerpres.  

Palatul Buckingham a publicat duminică fotografia selectată pentru prima felicitare de Crăciun a cuplului de la momentul la care Charles a devenit rege.


Citește și : Germania va trimite sisteme de apărare aeriană Skynex în Ucraina

Imaginea, realizată de fotograful premiat Sam Hussein, îi prezintă pe Charles şi pe Camilla zâmbind la ediţia din septembrie a Braemar Royal Highland Gathering.

Regele este surprins din profil, îmbrăcat într-un costum de tweed, cu o cravată în culorile roşu, verde şi bej. Camilla poartă un costum verde şi o pălărie asortată cu o pană de fazan şi cercei cu perle.

Fotografia a fost realizată la 3 septembrie – cu doar câteva zile înainte de moartea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la 8 septembrie, când Charles era încă prinţ de Wales.

În timpul evenimentului, Charles a inaugurat o arcadă cu ocazia Jubileului de platină al reginei, alăturându-se apoi spectatorilor la evenimentul anual. Mama sa nu a fost prezentă din cauza înrăutăţirii stării de sănătate.

Mulţimi de pe tot globul i s-au alăturat lui Charles şi Camillei, ducesă de Cornwall la acea vreme, pentru a urmări concurenţii la întreceri tradiţionale scoţiene.

Citește și : Parlamentul Greciei a adoptat reforma operațiunilor de spionaj

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

TAROM introduce oferte speciale pe ruta București – Chișinău pentru a putea fi vizitate cramele din Republica Moldova

TAROM introduce oferte speciale pe ruta București - Chișinău pentru a putea fi vizitate cramele din Republica Moldova TAROM introduce oferte speciale pe ruta București...

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU Republica Moldova își dorește soluționarea pașnică a conflictului transnistrean, cu respect deplin...

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10 Braşov, situat la...

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid Real Madrid o întâlnește pe rivala Atletico Madrid, duminică, 29...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.