Regina Elisabeta a II-a, ‘inspirată’ de dovezile de dragoste exprimate de-a lungul domniei sale

Publicat:

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat miercuri “inspirată” de dovezile de apreciere şi bunăvoinţă pe care le-a primit de-a lungul domniei sale, într-un mesaj adresat ţării cu ocazia sărbătoririi Jubileului său de Platină, relatează EFE, potrivit agerpres.

Festivităţile care marchează al 70-lea an de domnie încep oficial joi, cu patru zile de celebrări în diferite domenii la care sunt aşteptate să participe milioane de persone din întreaga ţară şi din toată lumea.


Citeşte şi: Danezii au votat masiv ‘DA’ pentru a se alătura politicii UE de apărare – Black News

“Mulţumesc tuturor celor implicaţi în reunirea comunităţilor, familiilor, vecinilor şi prietenilor pentru a marca Jubileul meu de Platină, în Marea Britanie şi în întreg Commonwealth-ul”, notează regina într-un mesaj scris postat pe reţelele de socializare.

“Ştiu că multe amintiri fericite se vor crea cu ocazia acestor festivităţi”, a precizat suverana în vârstă de 96 de ani.

Citește și: Ucraina pierde zilnic între 60 şi 100 de soldaţi – Black News

Recunoscându-se “inspirată” de urările de bine primite, Elisabeta a II-a şi-a exprimat speranţa ca următoarele zile să fie un prilej de “reflecţie asupra a tot ce s-a realizat în ultimii 70 de ani” şi le-a cerut compatrioţilor săi “să privească spre viitor cu încredere şi entuziasm”.

În paralel cu acest mesaj a fost dezvăluit un nou portret al reginei, realizat de fotograful Ranald Mackechnie, care o prezintă pe suverană zâmbitoare în cadrul unei ferestre a apartamentului său privat din palatul Windsor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă

CEC a aprobat un tiraj de peste 850 de mii de buletine de vot pentru diasporă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat în ședința din...

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.