Regina Elisabeta a II-a le-a mulţumit voluntarilor pentru munca depusă în criza sanitară

Publicat:

Regina Elisabeta a II-a, împreună cu Ducesa de Cornwall, au mulţumit voluntarilor pentru munca depusă în pandemie în timpul discuțiilor printr-un apel video cu reprezentanţii serviciului de voluntariat regal, potrivit mediafax .

Regina Elisabeta a II-a nu a rămas indiferentă pentru munca pe care voluntarii au depus-o de la începutul pandemiei şi până în prezent.


Citește și : China începe procesul celor doi spioni canadieni

Prin intermediul unei video-conferinţe cu reprezentanţi ai serviciului regal de voluntari, Regina, împreună cu Ducesa de Cornwall, a mulţumit oficial tuturor.

„Mulţumim din suflet tuturor pentru munca depusă în tot acest an pandemic. Nu am fi reuşit să ajungem aici fără voi”, a transmis Camilla, soţia prinţului Charles.

„Este foarte interesant să aud tot ce aţi făcut. Este o muncă minunată. Mulţumesc tuturor, şi celorlalţi voluntari care s-au oferit. A fost un real ajutor în toţi aceşti ani. A fost foarte plăcut să vă cunosc pe toţi”, a fost mesajul regiei Elisabeta.

Citește și : Preşedintele Germaniei îi decorează pe fondatorii BioNTech

Serviciul regal de voluntari a mobilizat peste un milion de persoane. Aceştia au dat o mână de ajutor persoanelor aflate într-o situaţie mai specială, au făcut cumpărături pentru cei vârstnici, iar de la începutul campaniei de vaccinare s-au împărţit în mai multe centre.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.