Regina Marii Britanii nu a participat la slujba de duminică şi continuă să se odihnească

Publicat:

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care a fost spitalizată săptămâna trecută pentru a i se face analize medicale, nu a participat la slujba de duminică, cum obişnuieşte, şi a rămas să se odihnească, la recomandarea medicilor, au semnalat luni mass-media britanice preluate de EFE, potrivit agerpres.

Suverana în vârstă de 95 de ani se odihneşte la castelul din Windsor, din afara Londrei, şi speră să participe la Summitul Climatic COP26, care va avea loc săptămâna viitoare la Glasgow (Scoţia).


Citește și : Liga Arabă reacţionează la criza din Sudan

Potrivit ziarului The Sun, este pentru prima oară când regina nu participă la slujbă de când s-a întors în urmă cu câteva săptămâni de la castelul din Balmoral, după terminarea vacanţei de vară.

Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a familiei regale, nu a oferit informaţii despre starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a.

Săptămâna trecut, regina a fost internată pentru o noapte la spitalul privat King Edward VII, din centrul Londrei, pentru efectuarea “unor analize preliminare”, însă Casa Regală nu a specificat despre ce fel de analize este vorba.

Regina a fost nevoită să-şi anuleze săptămâna trecută o vizită privată în Irlanda de Nord la sfatul medicilor.

Citește și : Preşedintele Indoneziei cere înfiinţarea unui coridor pentru călătorii în Asia de Sud-Est

Potrivit mediilor britanice, Elisabeta a II-a realizează sarcini uşoare, precum citirea corespondenţei sau a unor documente oficiale.

Internarea pentru o noapte săptămâna trecută a fost prima după ce suverana britanică a fost spitalizată, în 2013, în aceeaşi clinică, din cauza unei gastroenterite.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă Autoritățile Republicii Moldova sunt determinate să mențină stabilitatea macrofinanciară, iar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.