X

Renato Usatîi NU candidează la Primăria Bălţi

Renato Usatîi NU candidează la Primăria Bălţi

Renato Usatîi nu va participa în acest an la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Potrivit liderului „Partidului Nostru”, ei au un alt candidat, care este cunoscut în toată țara și care, după spusele politicianului, cu siguranță va câștiga. Declarațiile au fost făcute în cadrul noii sale emisiuni, difuzată pe YouTube, în colaborare cu moderatorul Gheorghe Gonța.

Citeşte şi: Republica Moldova este din ce în ce mai îngrijorată de războiul care-i bate la uşă

„Eu o să fiu consilier în Consiliul Municipal Bălți atâta timp cât nimic nu se va schimba. Spre exemplu, la anul avem alegerile prezidențiale, Usatîi nu poate accede în turul doi. Există așa probabilitate. Înseamnă că îi dau bătaie mai departe în calitate de consilier municipal”, a spus Renato Usatîi, transmite Știri.md.

Potrivit politicianului, el ar fi candidat la funcția de primar dacă vedea că „Ilan Șor face combinația cu Tauber”.

„Pe Tauber eu real o pot bate, asta așa arată sondajele”, spune Usatîi.

Renato Usatîi NU candidează la Primăria Bălţi

Chiar dacă nu a spus cine este candidatul „Partidului Nostru”, care va participa la alegerile locale din Bălți, politicianul a menționat că este o persoană cunoscută în toată țara.

„Este cunoscut nu doar în Bălți, dar în toată țara. Numele nu îl voi spune. Pentru ce să-l declar acum?”, a spus Renato Usatîi, adăugând că „toată bătălia din Bălți va fi pe „Partidul Nostru” și pe candidatul fracțiunii politice.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat că l-a contractat pe moderatorul N4, Gheorghe Gonța, pentru a realiza împreună o emisiune. Aceasta se numește „Puterea e în adevăr” și va fi difuzată în fiecare duminică pe canalul de YouTube al politicianului.

Tags: alegeriPartidul NostruPrimăria BălţiRenato Usatîi
Categorii: PoliticăȘtirile zilei