X

Reprezentantul oficial al candidatului Vasile Tarlev ar fi fost reținut de poliție ‘fără motiv’

Reprezentantul oficial al candidatului Vasile Tarlev ar fi fost reținut de poliție ‘fără motiv’

Reprezentantul oficial al candidatului la alegerile prezidențiale, Vasile Tarlev, ar fi fost reținut. Potrivit echipei de campanie, totul s-a întâmplat „fără motiv”.

„A fost reținut fără motiv reprezentantul candidatului Vasile Tarlev. Se află la Poliția sectorului Buiucani”, a scris Vasile Tarlev, potrivit unimedia.info.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Vasile Tarlev, desemnat de Partidul Politic „Partidul pentru Viitorul Moldovei”, a fost înregistrat oficial în calitate de candidat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea fostului premier, Vasile Tarlev la funcția de Președinte al Republicii Moldova din 20 octombrie 2024.

Vasile Tarlev, fostul prim-ministru al țării noastre, și-a exprimat intenția de a candida la funcția de președinte al Republicii Moldova, miercuri, 24 iulie, în cadrul unei conferințe de presă.

Tags: BuiucaniprezidenţialeVasile Tarlev
Politică