Rezultatul alegerilor prezidenţiale americane din statul Pennsylvania ar putea fi cunoscut în cursul zilei de joi

Publicat:

Rezultatul alegerilor prezidenţiale americane din statul Pennsylvania, care l-ar putea trimite pe Joe Biden la Casa Albă, ar putea fi cunoscut chiar în cursul zilei de joi, a anunţat responsabila locală cu operaţiunile de vot, relatează AFP, potrivit agerpres.

“S-ar putea cu siguranţă” ca rezultatul votului să fie cunoscut joi, a declarat Kathy Boockvar pe CNN.


Citește și : SUSPANSUL se menţine în SUA! Nici Trump, nici Biden NU au obţinut voturile necesare în Colegiul Electoral

Pennsylvania, care reprezintă 20 de voturi în colegiul electoral, este unul dintre cele cinci state în care votul nu este încă cunoscut şi care ar putea influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale.

Joe Biden, care adunase până joi 253 sau 264 de voturi în colegiul electoral din cele 270 necesare pentru victorie, unele proiecţii incluzând sau nu Arizona (11 electori), ar fi declarat învingător dacă statul său natal ar vota pentru el.

Dacă republicanul Donald Trump ar câştiga acest vot el ar rămâne în cursă, dar nu ar putea încă să-şi proclame victoria.

Citește și : Suedia prelungeşte controalele la frontiere

La începutul după-amiezii, circa 92% din voturi fuseseră numărate în acest stat industrial, unde cei doi candidaţi au făcut intens campanie.

Preşedintele la final de mandat Donald Trump era în frunte, însă numai cu 110.000 de voturi, un avans care însă a început să se reducă pe măsură ce se apropie încheierea numărătorii voturilor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cinci trucuri simple care ne pot face viața mai fericită

Cinci trucuri simple care ne pot face viața mai fericită Dacă te uiți în jur la prietenii și familia ta - și chiar la tine...

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA China are în prezent una dintre cele mai extinse și impresionante rețele feroviare de mare...

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: ‘Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat’

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: 'Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat' Ideea că trebuie să bem...

Mallorca, paradisul aglomerat. Turismul record din Spania amenință stilul de viață al localnicilor

Mallorca, paradisul aglomerat. Turismul record din Spania amenință stilul de viață al localnicilor Realitatea din spatele turismului de succes din Spania este una din ce în ce...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.