Riadul INTERZICE călătoriile în China

Publicat:

Arabia Saudită a interzis călătoriile în China pentru saudiţi şi pentru rezidenţii străini pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, subliniind că cei care încalcă această interdicţie se vor confrunta cu sancţiuni, a informat joi agenţia oficială SPA, citată de AFP, potrivit agerpres.

Anunţul intervine în condiţiile în care autorităţile de la Beijing au anunţat că bilanţul epidemiei a crescut la 563 de morţi şi peste 28.000 de persoane au fost infectate, în timp ce în străinătate circa douăzeci de ţări sunt afectate.


Citeşte şi: Atac TERORIST la Ierusalim! O maşină a intrat cu viteză în oameni!

“Călătoriile cetăţenilor (saudiţi) şi ale rezidenţilor (străini) în China sunt suspendate în cadrul procedurilor sanitare de prevenire adoptate de regat împotriva virusului”, a informat SPA.

Autorităţile i-au avertizat pe saudiţi că se confruntă cu sancţiuni în cazul în care călătoresc în China, a adăugat agenţia, citând o decizie a serviciului de paşapoarte. Rezidenţii străini care pleacă în China nu vor avea voie să se întoarcă în Arabia Saudită, a precizat aceeaşi sursă.

Arabia Saudită, care nu a înregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul său, a suspendat deja legăturile aeriene cu China.

În Golf, Qatar Airways şi-a suspendat zborurile către China.

Citeşte şi: Un tren de mare viteză A DERAIAT în nordul Italiei. Doi oameni au murit!

Până în prezent, doar în Emiratele Arabe Unite au fost raportate cinci cazuri, toate la cetăţeni chinezi provenind din Wuhan, epicentrul epidemiei.

Kuweit-ul, Bahrain-ul şi Oman-ul şi-au sfătuit cetăţenii să nu călătorească în China.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.