X

Riscul formării de cheaguri de sânge după vaccinarea cu AstraZeneca este FOARTE REDUS

Agenţia britanică de reglementare a medicamentelor şi produselor medicale (MHRA) a anunţat vineri că din cele peste 18 milioane de doze de vaccin anti-COVID19 de la AstraZeneca administrate în Marea Britanie, au fost raportate doar în jur de 30 de cazuri de cheaguri de sânge, relatează dpa, potrivit agerpres.

Autoritatea britanică a descris riscul formării de cheaguri de sânge asociat cu vaccinul AstraZeneca ca fiind “foarte redus”.

Vezi şi:Tren de pasageri DERAIAT în TUNEL! Sunt zeci de morţi şi răniţi! – VIDEO – Black News

Începând cu 24 martie, au fost raportate în total 22 de cazuri de tromboză venoasă cerebrală şi alte opt tipuri de tromboze, a precizat agenţia.

Un alt document al MHRA a prezentat un total de 24 de cazuri de tromboză venoasă cerebrală, fără a oferi detalii în legătură cu această discrepanţă.

Citeşte şi:Agenţia Medicamentului din Franţa RESPINGE Ivermectina pentru tratarea COVID-19 – Black News

“Pe baza acestei revizuiri în curs, beneficiile vaccinurilor împotriva COVID-19 continuă să depăşească orice riscuri şi ar trebui să vă vaccinaţi când sunteţi invitat să faceţi acest lucru”, a afirmat autoritatea britanică.

În total, peste 31 de milioane de persoane din Marea Britanie au primit prima doză de vaccin anti-COVID19, dintre care mai mult de 18 milioane cu AstraZeneca.

Tags: Agenţia britanică de reglementare a medicamentelor şi produselor medicale (MHRA)AstraZenecacheaguri de sângecovid-19marea britanietrombozevaccin
Categorii: Externe