X

Rishi Sunak: Voi lucra permanent pentru a le oferi rezultate cetăţenilor britanici

Rishi Sunak, noul lider al Partidului Conservator britanic şi viitor prim-ministru, a afirmat că Marea Britanie se confruntă cu “provocări economice profunde” şi a pledat pentru “stabilitate şi unitate”, informează mediafax.

Rishi Sunak a salutat performanţele premierului demisionar Liz Truss, notând că aceasta s-a confruntat cu “circumstanţe excepţional de dificile”.

Citește și : Zona euro se îndreaptă spre recesiune

“Marea Britanie este o naţiune măreaţă, dar nu există niciun dubiu că se confruntă cu provocări economice majore. Acum avem nevoie de stabilitate şi unitate. Iar cea mai mare prioritate a mea va fi să unesc partidul şi ţara, deoarece aceasta este singura modalitate de a depăşi provocările cu care ne confruntăm şi de a construi un viitor mai bun şi mai prosper pentru copiii şi nepoţii noştri”, a declarat Rishi Sunak, citat de postul de televiziune Sky News şi de cotidianul The Guardian.

“Mă angajez să vă slujesc cu integritate şi modestie şi voi lucra permanent pentru a le oferi rezultate cetăţenilor britanici”, a subliniat Rishi Sunak, care urmează să fie instalat în funcţia de prim-ministru, probabil marţi.

Citește și : 73 de migranţi au fost salvaţi din valurile Mediteranei

Tags: Liz Trussmarea britanieRishi Sunak
Categorii: Diaspora