Robert Trump, fratele mai mic al preşedintelui SUA, a murit

Publicat:

Robert Trump, fratele mai mic al preşedintelui Donald Trump, a murit sâmbătă, la New York, a anunţat preşedintele într-un comunicat, relatează AFP, potrivit agerpres.

“Anunţ cu inima îndurerată că minunatul meu frate, Robert, a murit liniştit în această noaptea”, a afirmat Trump în comunicatul publicat de Casa Albă.


Citește și : Lukaşenko afirmă că Putin i-a promis ajutor pentru asigurarea securităţii Belarusului şi respinge medierea externă

“Nu era numai fratele meu, era cel mai bun prieten al meu”, a scris preşedintele. “Amintirea lui va trăi mereu în inima mea. Robert, te iubesc. Odihneşte-te în pace”, a adăugat el.

Robert Trump era internat într-un spital new-yorkez, iar media americane au relatat că este grav bolnav, fără a se furniza amănunte privind natura bolii sale.

Preşedintele l-a vizitat pe fratele său la spital vineri timp de circa 45 de minute. El a declarat presei doar că fratele său trăieşte “un moment dificil”.

Deşi mai puţin celebru decât fratele său, Robert Trump, născut în 1948, a făcut parte multă vreme din imperiul imobiliar familial şi a fost de o loialitate absolută faţă de preşedinte.

El a încercat fără succes să interzică în instanţă publicarea unei cărţi a nepoatei sale Mary Trump, care îl descria pe Donald Trump drept produsul unei familii “toxice”.

Robert Trump credea că această carte era o “ruşine” şi a obţinut o blocare temporară a publicării sale, dar un judecător a ridicat această restricţie în iulie.

Citește și : Reacţiile unor ţări arabe faţă de acordul EAU-Israel se lasă aşteptate

Donald Trump l-a numit adesea “minunat” pe fratele său, declarând că aveau “o relaţie formidabilă din prima zi”.

“Unchiule Robert, te iubim. Eşti mereu în inimile şi în rugăciunile noastre”, a scris pe Twitter Ivanka Trump, fiică şi consilieră a preşedintelui.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 20 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 20 iulie în Istorie 20 iulie este a 201-a zi a calendarului gregorian și a 202-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 20 iulie 2024

Horoscop 20 iulie 2024 Horoscop 20 iulie 2024. Nativii din zodia Capricorn înfloresc de la o zi la cealaltă, în timp ce Fecioarele sunt nemulţumite...

Ciupercile magice acţionează prin ‘dizolvarea’ temporală a reţelei neuronale responsabile de sentimentul de sine

Ciupercile magice acţionează prin 'dizolvarea' temporală a reţelei neuronale responsabile de sentimentul de sine Psilocibina, compusul chimic care face ca unele ciuperci să fie numite...

Un strat de diamante cu grosimea de 15 kilometri s-ar putea afla în subsolul planetei Mercur

Un strat de diamante cu grosimea de 15 kilometri s-ar putea afla în subsolul planetei Mercur Mercur ar putea avea un strat gros, format din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.