Roman Abramovici, descalificat din funcția de director al clubului Chelsea

Publicat:

Premier League din Anglia l-a descalificat pe proprietarul clubului Chelsea, Roman Abramovici, din funcția de director al clubului, după ce Marea Britanie i-a înghețat averea , informează mediafax.

Clubul a primit o licență specială pentru a funcționa, în ciuda faptului că lui Abramovici i-au fost înghețate bunurile.


Citește și : Putin trimite mercenari sirieni în Ucraina

Premier League a declarat că descalificarea lui Abramovici „nu va avea niciun impact asupra capacității clubului de a se antrena și de a juca”, notează BBC.

Marea Britanie a anunțat joi că a înghețat activele lui Roman Abramovici, ale lui Igor Sechin, directorul general al grupului petrolier rus Rosneft, precum și ale altor cinci oligarhi ruși.

În total, Marea Britanie a declarat că cele șapte personaje adăugate pe lista de sancțiuni din cauza legăturilor lor cu președintele rus Vladimir Putin aveau o avere colectivă de 19,74 miliarde de dolari.

Citește și : OMS cere Ucrainei să DISTRUGĂ agenţii patogeni de mare risc

„Nu pot exista refugii sigure pentru cei care au sprijinit asaltul lui Putin asupra Ucrainei”, spunea premierul britanic Boris Johnson: „Sancțiunile de astăzi sunt cel mai recent pas în sprijinul neclintit al Regatului Unit pentru poporul ucrainean. Vom fi necruțători în urmărirea celor care permit uciderea civililor, distrugerea spitalelor și ocuparea ilegală a aliaților suverani”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Laboratoare secrete din Ucraina construiesc o ‘armată de roboţi’ pentru a lupta împotriva Rusiei

Laboratoare secrete din Ucraina construiesc o 'armată de roboţi' pentru a lupta împotriva Rusiei Ucraina speră să asambleze o mulţime de drone ieftine, fără pilot,...

Ucrainenii sunt în favoarea negocierilor de pace cu Rusia, dar nu în condiţiile puse de Putin (sondaj)

Ucrainenii sunt în favoarea negocierilor de pace cu Rusia, dar nu în condiţiile puse de Putin (sondaj) Doar aproximativ o treime dintre ucraineni se opun...

Zelenski: Am stabilit drept obiectiv ca în noiembrie să avem pregătit un plan complet de pace

Zelenski: Am stabilit drept obiectiv ca în noiembrie să avem pregătit un plan complet de pace Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat luni că şi-a...

Marko Șevcenko: Societatea ucraineană nu capitulează în fața ultimatumului Rusiei 

Marko Șevcenko: Societatea ucraineană nu capitulează în fața ultimatumului Rusiei Societatea ucraineană nu capitulează în fața ultimatumului Rusiei și nu avem altă alternativă decât să...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.