Româna, cea mai bine plătită limbă în Spania. Salariile pe care sunt dispuși să le ofere angajatorii

Publicat:

Româna, cea mai bine plătită limbă în Spania. Salariile pe care sunt dispuși să le ofere angajatorii

Angajatorii din Spania prezintă tot mai mult interes pentru vorbitorii de limbă română, cărora le oferă salarii generoase.

Cercetarea s-a bazat pe analiza a 500.000 de locuri de muncă vacante din Spania, urmărind limbile străine care au cea mai mare cerere, fiind plătite, de asemenea, cel mai bine de angajatorii din această țară.


Astfel, cei care cunosc limba română câștigă un salariu mediu anual de 82.865 de euro, fiind vânați de firmele din Spania.

Pe locul al doilea se află portugheza, cu un salariu mediu de 68.120 de euro, fiind urmată de limba arabă, cu un câștig mediu anual de 67.357 de euro, potrivit studiului realizat de Preply.

Următoarea pe listă este limba greacă, cu un salariu mediu anual de 58.333 de euro, apoi limba franceză, cu 54.725 de euro.

Deși ne-am aștepta ca engleza să se poziționeze pe primele locuri, în Spania, vorbitorii acestei limbi câștigă, în medie, 49.000 de euro.

Totuși, engleza rămâne o limbă utilă și în această țară, fiind cerută mai ales de companiile străine care activează în această țară.

Interesul angajatorilor pentru vorbitorii de limba română poate fi explicat prin numărul mare de români care trăiesc în Spania.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trei pensionare, victime ale escrocilor. Au pierdut prin înșelătorie 35 de mii de euro

Trei pensionare, victime ale escrocilor. Au pierdut prin înșelătorie 35 de mii de euro Escrocheria cunoscută sub numele de „Ruda implicată în accident” continuă să...

IGSU continuă desfășurarea activităților de prevenire a înecurilor în perioada estivală

IGSU continuă desfășurarea activităților de prevenire a înecurilor în perioada estivală Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce se afla la scăldat. Cazul a...

În primele două zile de la admitere, peste 2 700 cereri au fost depuse în liceele din Capitală

În primele două zile de la admitere, peste 2 700 cereri au fost depuse în liceele din Capitală Peste 2.700 de cereri au fost depuse...

România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1 iulie

România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1 iulie România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.