România – Ucraina la EURO 2024 (ora 16:00). Cine transmite meciul 

Publicat:

România – Ucraina la EURO 2024 (ora 16:00). Cine transmite meciul

România joacă primul meci la EURO 2024, contra Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00. Partida se va disputa pe ultramodernul stadion Allianz Arena, din Munchen. În celălalt meci din grupa E, Belgia întâlnește Slovacia, tot luni, de la ora 19:00, pe Waldastadion, din Frankfurt.

Peste 30.000 de români sunt așteptați în această seară în tribune, pentru a susține echipa națională la debutul la Campionatul European de Fotbal.


Meciul România – Ucraina de la EURO 2024 va fi transmis de Pro TV, Moldova1 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe euronews.ro.

Partida va fi arbitrată de o brigadă suedeză, condusă de la centru de Glenn Nyberg. El va fi ajutat de arbitrii asistenți Mahbod Beigi și Andreas Söderqvist. Arbitru de rezervă va fi norvegianul Espen Eskås, iar arbitrii VAR vor fi Rob Dieperink (Țările de Jos) și Jerome Brisard (Franța).

Meciul România – Ucraina de luni va fi primul între cele două selecționate la un Campionat European de Fotbal, Anterior, cele două echipe s-au întâlnit de șase ori, în partide amicale:

de trei ori a câștigat România, de două ori s-a impus Ucraina, iar un meci s-a terminat la egalitate. Ultimul meci a fost pe 29 mai 2016, când Ucraina a câștigat cu scorul 4-3.

România – Ucraina, echipe probabile
România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin, R. Marin, Cicâldău – Stancu, Pușcaș, Man

Selecționer: Edward Iordănescu

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European

Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European. În ce condiții îi poate...

Curtea Constituțională a declarat neconstituționale unele hotărâri CSM

Curtea Constituțională a declarat neconstituționale unele hotărâri CSM Curtea Constituțională a pronunțat hotărârea a două modificări efectuate de Parlament, în 2022, la legea cu privire...

Zelenski a sosit în Marea Britanie la summit. A fost întâmpinat de Zalujnîi

Zelenski a sosit în Marea Britanie la summit. A fost întâmpinat de Zalujnîi Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a sosit în Marea Britanie pentru summitul Comunității...

Maia Sandu, întâmpinată de premierul britanic la Summitul Comunității Politice Europene

Maia Sandu, întâmpinată de premierul britanic la Summitul Comunității Politice Europene Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost întâmpinată de premierul britanic, Keir Starmer, la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.