X

Royal Mail dă asigurări că timbrele cu imaginea reginei Elisabeta a II-a vor rămâne valabile pentru utilizare

Timbrele cu imaginea reginei Elisabeta a II-a vor rămâne valabile pentru utilizare şi după moartea acesteia, a anunţat compania britanică Royal Mail vineri, potrivit PA Media/dpa, potrivit agerpres.

Timbrele speciale deja anunţate vor fi emise în continuare, deşi este posibil să existe modificări în ceea ce priveşte momentul lansării lor.

Citește și :  Regina Elisabeta a ll- a a murit

”Aşa cum am anunţat anterior, în urma introducerii codurilor de bare pe timbrele de zi cu zi, aceste timbre rămân valabile până la sfârşitul lunii ianuarie 2023. Toate timbrele speciale care au fost deja anunţate vor fi emise, deşi datele de lansare ale unora se pot schimba. În conformitate cu practicile anterioare, în urma decesului unui monarh, toate cutiile poştale existente vor rămâne neschimbate. Cutiile poştale aflate deja în producţie sau în curs de pregătire pentru instalare vor păstra, de asemenea, însemnele Reginei Elisabeta a II-a”, precizează Royal Mail.

Întrebată despre posibila producţie de noi monede, Monetăria Regală a declarat că nu poate oferi informaţii în acest moment.

Citește și : Salve de tun trase în toată Marea Britanie în semn de omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a

Tags: Elisabeta a II-amonedeRoyal Mailtimbre
Categorii: Diaspora