Rudy Giuliani spune că a primit un tratament ‘miraculos’ anti-coronavirus în spital

Publicat:

Rudy Giuliani, avocatul personal al preşedintelui american în exerciţiu Donald Trump, a declarat joi că a primit un tratament “miraculos” împotriva coronavirusului care i-a permis să părăsească spitalul după numai patru zile, relatează DPA, scrie agerpres.

“Tratamentul pe care mi l-au acordat asistentele şi medicii de la Spitalul MedStar din Georgetown a fost miraculos. M-am internat cu simptome grave. Şi am ieşit mai bine ca niciodată”, a scris Giuliani pe Twitter.


Citește și : Arabia Saudită APROBĂ vaccinul Pfizer-BioNTech

Anterior, Giuliani declarase la un interviu la radio că a primit o terapie cu anticorpi experimentală şi medicamentul Remdesivir, acelaşi tratament care i s-a oferit şi lui Trump în octombrie, când acesta s-a luptat la rândul său cu COVID-19.

În vârstă de 76 de ani, fostul primar al oraşului New York, care s-a ocupat de contestaţiile în justiţie ale preşedintelui pentru răsturnarea rezultatelor alegerilor din noiembrie, a spus că statutul său de “celebritate” a făcut să primească o îngrijire mai bună.

Anunţul că Giuliani a contractat coronavirusul a fost făcut duminică de Trump.

Giuliani este cel mai recent membru al cercului de apropiaţi al lui Trump care se laudă că a primit aceste tratament experimental anti-coronavirus, care este inaccesibil pentru marea majoritate a americanilor.

Secretarul pentru locuinţe şi dezvoltare urbană, Ben Carson, şi fostul guvernator de New Jersey, Chris Christie, au primit acelaşi tip de îngrijire.

Citește și : Premierul demisionar al Libanului, INCULPAT pentru catastrofa din Beirut

Între timp, SUA se confruntă cu numere record de cazuri de coronavirus, spitalizări şi decese, ceea ce pune presiune asupra sistemelor de sănătate în întreaga ţară. Trump şi aliaţii său au minimalizat deseori gravitatea pandemiei.

SUA au înregistrat miercuri 3.000 de decese legate de coronavirus, cel mai ridicat bilanţ pentru 24 de ore de până acum.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: ‘Cu românii nu se poate face nimic’

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: 'Cu românii nu se poate face nimic' Adolf Hitler, cunoscutul dictator german, considera armata română aproape...

VIDEO – ‘Supacell’, serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix

VIDEO - 'Supacell', serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix „Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid...

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria 'cel mai bun lungmetraj internaţional' Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din Franţa a decis să modifice...

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.