Rusia a lansat producția sistemelor antiaeriene S-400 pentru India

Publicat:

Rusia a lansat producția sistemelor antiaeriene S-400 pentru India, care urmează să fie livrate până în 2025, a informat luni directorul general al companiei Rostec, Serghei Chemezov, relatează site-ul agenției Tass, potrivit mediafax.

“Plata în avans a fost făcută deja. Nu vreau să specific exact suma, însă este o plată în avans. Am lansat producția și totul este în lucru, urmând să fie implementat așa cum am stabilit. Contractul va fi îndeplinit până în 2025”, a declarat Chemezov.


Citește și : Poroşenko, citat într-o anchetă penală transmisă Parchetului General din Ucraina

New Delhi a anunțat că urmează să achiziționeze sisteme S-400 tocmai în 2015.Contractul de 5,43 de miliarde de dolari pentru S-400 a fost semnat în timpul vizitei oficiale pe care președintele rus Vladimir Putin a efectuat-o în India anul trecut.

Contractul pentru livrarea și localizarea producției elicopterelor Kamov Ka-226T pentru Ministerul indian al Apărării ar putea fi semnat în următoarele șase luni, a informat directorul general al Rosoboronexport , Alexander Mikheiev.

Potrivit acestuia, “producția acestor elicoptere a început deja”, iar termenii sunt formați pe baza procedurilor adoptate de Ministerul indian al Apărării.

În 2015, Rusia și India au semnat un acord interguvernamental pentru livrarea elicopterelor Ka-226T către India și localizarea producției pe teritoriul său. Documentul include livrarea a 60 de elicoptere și producerea a altor 140 de aeronave în India.

Citește și : Trump nu exclude să depună mărturie în Congres

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.