Rusia a lovit cu rachete de croazieră de mare precizie ţinte militare din oraşul Lvov (minister rus)

Publicat:

Rusia a lovit cu rachete de croazieră de mare precizie ţinte militare din oraşul Lvov din vestul Ucrainei, a anunţat duminică Ministerul Apărării rus, informează Reuters, potrivit agerpres.  

Rusia a lovit un depozit de combustibil utilizat de forţele ucrainene lângă Lvov, cu rachete cu rază de acţiune lungă şi a folosit rachete de croazieră pentru a lovi o fabrică din acest oraş unde se reparau sisteme antirachetă, staţii radar şi tancuri, adaugă ministerul rus.


Citește și : China şi Rusia refuză la ONU înăsprirea sancţiunilor împotriva Coreei de Nord

“Forţele armate ale Federaţiei Ruse îşi continuă acţiunile ofensive ca parte a operaţiunii militare speciale”, a declarat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării rus, Igor Konaşenkov.

Ministerul rus a difuzat o înregistrare video cu loviturile de rachetă din Lvov.

La rândul lor, oficiali ai oraşului Lvov, situat la numai 60 de km de Polonia, ţară membră a NATO, au declarat că mai multe persoane au fost rănite în atacurile cu rachete.

Rusia a utilizat de asemenea rachete cu rază de acţiune lungă dinspre mare pentru a distruge un arsenal de rachete S-300 şi sisteme antiaeriene BUK lângă Kiev, a mai informat ministerul rus. Forţele ruse au distrus de asemenea mai multe drone, a adăugat acesta.

Rusia a început să distrugă depozite de combustibil şi hrană, ceea ce înseamnă că guvernul de la Kiev va trebui să disperseze ambele stocuri în viitorul apropiat, a declarat duminică consilierul Ministerului de Interne al Ucrainei, Vadim Denisenko.

Citește și : Cel mai mare număr de spioni ruşi din lume se află în Mexic (general american)

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia revendică capturarea unui nou sat lângă Pokrovsk

Rusia revendică capturarea unui nou sat lângă Pokrovsk Rusia a revendicat sâmbătă capturarea unui nou sat în apropiere de Pokrovsk, un oraş care serveşte drept...

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut,...

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.