X

Rusia a lovit instalațiile electrice și infrastructura portuară din Ucraina

Rusia a lovit instalațiile electrice și infrastructura portuară din Ucraina

În această noapte, inamicul a atacat cu rachete infrastructura portuară din Odessa și a lovit, de asemenea, o instalație electrică din regiunea Rivne cu drone, transmite Unian.

Președintele administrației militare regionale din Odessa, Oleg Kiper, a declarat că ținta agresorului a fost infrastructura portuară a districtului Odessa. „Din păcate, două persoane, un paznic și un șofer de camion, au fost ucise”, a notat el. Potrivit acestuia, o altă persoană, un marinar de gardă, a fost rănită, aceasta primind toate îngrijirile necesare în spital.Vezi şi: VIDEO – Biden l-a decorat pe Stoltenberg cu cea mai înaltă distincţie a SUA – Stiripesurse.md

„Din cauza epavei au fost avariate depozite, vehicule de marfă și o navă civilă cu motor. Din cauza avariilor la navă s-a produs o scurgere de lichid. Consecințele sunt în curs de lichidare”, a raportat Kiper.

Rusia a lovit instalațiile electrice și infrastructura portuară din Ucraina

De asemenea, „Ukrenergo” a raportat că în această noapte inamicul a efectuat un atac cu drone asupra unei instalații electrice din regiunea Rivne. Alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor a fost restabilită. Lucrările de recuperare de urgență continuă”, a declarat compania.

Comandantul Forțelor Aeriene, generalul-locotenent Nikolai Oleshchuk, a declarat că, în noaptea de 10 iulie 2024, inamicul a atacat cu o rachetă balistică Iskander-M și patru rachete ghidate de aeronave Kh-59/X-69 din zona Primorsko-Akhtarsk – Federația Rusă, și Capul Chauda – Crimeea ocupată.

„Ca urmare a activității de luptă au fost doborâte 14 Shaheduri în regiunile Odessa, Nikolaiv, Herson, Dnipropetrovsk, Hmelnitski, Cherkasî, Vinnitsa și Rivne”, se arată în declarație.

Tags: OdessaOleg KiperRivnerusiaucrainaUkrenergo
Război in Ucraina