Rusia a neutralizat 114 drone ucrainene; un om a murit

Publicat:

Rusia a neutralizat 114 drone ucrainene; un om a murit

Rusia a anunţat vineri că a neutralizat în cursul nopţii 114 drone ucrainene care au vizat şi regiunea Krasnodar din sudul ţării, unde o persoană a fost ucisă, potrivit autorităţilor locale, relatează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Sistemele ruseşti de apărare antiaeriană au interceptat şi distrus 70 de drone în Crimeea anexată, 43 de drone în regiunea Krasnodar şi o dronă în regiunea Volgograd, potrivit unui comunicat al Ministerului rus al Apărării.


Citeşte şi: Parlamentul olandez a votat pentru deschiderea negocierilor de aderare la UE a R. Moldova – Stiripesurse.md

Armata rusă a distrus, de asemenea, şase drone navale ucrainene în partea de nord-vest a Mării Negre, potrivit aceleiaşi surse.

Rusia a neutralizat 114 drone ucrainene; un om a murit

În regiunea Krasnodar, atacul cu drone a avariat o instalaţie industrială din apropierea autogării Iujnîi, a declarat guvernatorul regional Veniamin Kondratiev pe Telegram.

“În urma căderii resturilor unei drone, un angajat al instalaţiei industriale a fost ucis”, a subliniat el, denunţând “un atac masiv al regimului criminal de la Kiev”.

Cel puţin patru persoane au fost rănite în urma căderii resturilor de drone, potrivit autorităţilor ruse.

Rusia a neutralizat 114 drone ucrainene; un om a murit

În districtul Severski, mai multe clădiri administrative ale unei rafinării de petrol au fost avariate, a adăugat Kondratiev.

Ucraina, care se confruntă cu o ofensivă lansată de Rusia în urmă cu peste doi ani, răspunde cu regularitate atacând regiuni ruse şi vizând mai ales infrastructuri energetice.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 7 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 7 iulie în Istorie  7 iulie este a 188-a zi a calendarului gregorian și a 189-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 7 iulie 2024

Horoscop 7 iulie 2024 Este o zi cu multe schimbări şi în care trebuie să ne întoarcem spre noi pentru a găsi răspunsurile şi...

Forme de energie necunoscute până acum, descoperite în atmosfera Pământului. NASA încearcă să găsească o explicație

Forme de energie necunoscute până acum, descoperite în atmosfera Pământului. NASA încearcă să găsească o explicație Oamenii de știință de la Universitatea din Colorado au...

Regele danez îşi declară dragostea pentru Groenlanda în timpul unei vacanţe alături de familia sa

Regele danez îşi declară dragostea pentru Groenlanda în timpul unei vacanţe alături de familia sa Regele Frederik al X-lea al Danemarcei a declarat că Groenlanda...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.