X

Rusia ameninţă că ÎNCHIDE total YouTube

Kremlinul a denunţat miercuri un act de cenzură din partea YouTube care a blocat conturi germane ale postului de televiziune public rus RT, informează AFP, potrivit agerpres.

“Sunt semne că legile ruse au fost încălcate şi că ele au fost încălcate într-un mod grosolan, aceasta are legătură cu cenzura şi obstacole în difuzarea de informaţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pledând pentru “o toleranţă zero în faţa unor astfel de încălcări”.

Citeşte şi: MĂCEL într-o închisoare din Ecuador! 24 de deţinuţi au fost ucişi! – Black News

YouTube a blocat marţi conturile germane ale RT – RT DE şi Der Fehlende Part – pentru că au încălcat regulile YouTube difuzând “informaţii false” despre noul tip de coronavirus şi apoi pentru că au vrut să ocolească o suspendare a descărcării lor.

Agenţia Federală pentru Supravegherea Comunicaţiilor din Rusia (Roskomnadzor) a ameninţat miercuri YouTube cu blocarea, dacă acesta nu va renunţa la suspendarea în curs.

Citeşte şi: Biden este CONTRAZIS de generalii săi privind retragerea americană din Afganistan – Black News

“Nu poate fi exclusă adoptarea de măsuri coercitive la adresa acestei platforme pentru faptul că ea nu respectă legile noastre”, a atenţionat Dmitri Peskov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, trebuie să se aplice legislaţia rusă pentru că RT DE şi Der Fehlende Part sunt afiliate unei companii ruse şi aceasta în pofida faptului că litigiul în chestiune implică societăţi germane în Germania.

Tags: Agenţia Federală pentru Supravegherea Comunicaţiilor din Rusia (Roskomnadzor)Der Fehlende PartDmitri PeskovkremlinRT DE
Categorii: Știrile zilei