Rusia are medici şi spitale de campanie la frontiera cu Ucraina

Publicat:

Rusia are medici, infirmieri şi spitale de campanie la frontiera cu Ucraina, pe fondul mobilizării de trupe ruse în această zonă, a declarat marţi într-o conferinţă de presă purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, transmite EFE, potrivit agerpres.

Potrivit lui Kirby, Moscova şi-a intensificat în ultimele săptămâni “capacităţile logistice şi de mentenanţă”, printre care se numără şi asistenţa medicală pentru militarii săi.


Citeşte şi: Membrana coronavirusului SARS-CoV-2 poate fi dezintegrată prin folosirea apei de gură (studiu) – Black News

“Aceasta include spitale de campanie, medici şi infirmieri, tipul de lucruri de care este nevoie pentru a oferi asistenţă medicală trupelor de pe teren”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, răspunzând unei întrebări.

Totuşi, John Kirby a insistat că doar această informaţie “nu este un indicator” în sine că o invazie ar fi iminentă. “Nu neapărat”, a declarat el.

Citeşte şi: China FURĂ startul în cursa înarmărilor metaverse – Black News

Tensiunile au sporit în ultima lună ca urmare a comasării de către Rusia a 100.000 de militari la frontiera cu Ucraina. Occidentul se teme că Rusia se pregăteşte să invadeze ţara vecină, în timp ce Moscova insistă că nu doreşte un război cu Ucraina şi că nu ameninţă această ţară. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda Un irlandez de 33 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de...

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit...

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6,...

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul Statul Israel are capacitate de a rezista mai multor fronturi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.