Rusia dă în urmărire generală o altă membră a Pussy Riot

Publicat:

Lyusia Shtein, o altă componentă a grupului punk feminin Pussy Riot, a fost dată în urmărire generală în Rusia, după aplicarea aceleiaşi măsuri împotriva unei alte membre a trupei de muzică, relatează luni EFE, potrivit agerpres.

Datele cu privire la Shtein, care a fugit din Rusia, au fost incluse în baza de informaţii a Ministerului de Interne privind persoanele date în urmărire şi prindere.


Citeşte şi: ATAC armat într-o biserică din SUA! Sunt morţi şi răniţi! – Black News

La sfârşitul lunii aprilie, Rusia a inclus pe lista de urmărire generală a uneia dintre fondatoarele acestei trupe punk, Maria Alehina, care se află în prezent în Lituania.

Shtein a fost condamnată în 2021 la un an de restricţie a mobilităţii după ce a încălcat normele sanitare impuse de pandemia de coronavirus şi a făcut apel la participare la proteste.

Componenta trupei a părăsit Rusia luna trecută după ce şi-a tăiat brăţara electronică prin care era ţinută sub supraveghere, după cum a mărturisit ea însăşi pe Twitter.

Potrivit lui Shtein, de la începerea “operaţiunii militare speciale” a Rusiei în Ucraina, nu a mai fost dispusă să rămână în ţară.

“Fizic nu mai puteam rămâne la Moscova”, a declarat ea.

Citeşte şi: Comportamentul Rusiei echivalează cu repudierea acordului cu NATO – Black News

Din vara anului 2021, Shtein a fost arestată în mai multe ocazii şi condamnată de mai multe ori la aresturi administrative.

Trupa punk rusă Pussy Riot a devenit cunoscută pe plan internaţional după un “performance” realizat în 2012 împotriva preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, în catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova, care le-a atras pedepse cu doi ani de închisoare componentelor, acuzate de ultragiu şi acte de vandalism.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor Banca Națională a Moldovei (BNM) utilizează mai multe instrumente de inteligență artificială (AI) pentru a...

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului Polonia va începe până la sfârşitul acestui an...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.