X

Rusia : Dmitri Peskov le-a numit PROSTITUATE pe femeile care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, le-a numit prostituate pe femeile care l-au acuzat pe producătorul de film Harvey Weinstein de hărţuire şi agresiune sexuală, scrie The Hollywood Reporter, potrivit news.ro .

Peste 80 de femei au depus mărturie privind comportamentul neadecvat al cineastului american. În timpul unei întâlniri avute cu studenţii la Universitatea de Stat din Moscova, Peskov a vorbit despre acuzaţiile care i-au fost aduse lui Weinstein.

Citește și : ONU adaugă pe lista neagră firme și nave care au încălcat embargoul impus Coreei de Nord

„Poate că este un nenorocit, dar nimeni nu a mers la poliţie să spună «Weinstein m-a violat». Nu, au vrut să câştige 10 milioane de dolari. Cum numeşti o femeie care se culcă cu un bărbat pentru 10 milioane de dolari? Poate că sunt dur, dar este numită prostituată”, a afirmat el.

Purtătorul de cuvânt a pus sub semnul întrebării valul de acuzaţii de hărţuire sexuală de la Hollywood, care a afectat şi alte staruri. El este de părere că hărţuirea sexuală a devenit o modă.

„Dacă te-a atins, dacă te-a hărţuit, de ce ai rămas tăcută? De ce nu ai mers la poliţie?”, a făcut el referire la presupusele victime care au păstrat tăcerea mulţi ani.

Comentariile lui Peskov vin după şase luni de la izbucnirea scandalului care l-a avut în centru pe Harvey Weinstein.

Citește și : Donald Trump blochează fondurile destinate începerii reconstrucţiei în Siria

Tags: agresiuneDmitri PeskovhărţuireHarvey Weinsteinkremlinmoscovapurtător de cuvânt
Categorii: Știrile zilei