Rusia intenționează să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov și zonele Donețk și Luhansk

Publicat:

Rușii vor să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov și zonele Donețk și Luhansk. Construirea unor legături de transport a fost, de asemenea, o prioritate pentru ocupanții ruși între Crimeea, pe care a anexat-o în 2014, informează mediafax.

Agenția de știri Tass a relatat că Rusia intenționează să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov și zonele Donețk și Luhansk, pe care le ocupă în estul Ucrainei.


Citește și :  Premierul ucrainean: Oligarhii ruși ar trebui să plătească nota de plată pentru reconstrucție

Construirea unor legături de transport a fost, de asemenea, o prioritate pentru ocupanții ruși între Crimeea, pe care a anexat-o în 2014, și zonele din Herson pe care le ocupă.

În altă ordine de idei, ministerul rus al Apărării a publicat marți informarea operațională zilnică, iar conform acesteia au fost doborâte 3 drone și un avion Su-25 și uciși până la 150 de militari ucraineni într-un atac cu “arme de înaltă precizie” asupra Harkovului în ultimele 24 de ore, potrivit The Guardian.

Totalul actual al pierderilor de echipamente revendicate de Rusia pentru Ucraina se ridică acum la: 231 de avioane, 134 de elicoptere, 1451 de vehicule aeriene fără pilot, 353 de sisteme de rachete antiaeriene, 3.910 tancuri și alte vehicule blindate de luptă, 716 vehicule de luptă cu lansatoare multiple de rachete, 3.092 de artilerie de câmp și tunuri de mortier și 4.016 vehicule militare speciale.

Citește și : Şeful spionajului militar ucrainean: Războiul declanşat de Rusia în Ucraina s-ar putea încheia anul viitor

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.