X

Rusia: Trei persoane rănite la Moscova de un taxi care a pătruns în mulţime vor fi externate în zilele următoare

Trei persoane rănite sâmbătă în centrul Moscovei de un taxi care a pătruns în mulţime vor fi externate în zilele următoare, a anunţat un oficial din domeniul sănătăţii, citat de RIA Novosti, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Taxiul a pătrus pe trotuar şi a lovit mai mulţi pietoni. Şapte persoane au fost rănite, între care doi mexicani care se aflau la Moscova pentru a-şi susţine echipa la Campionatul Mondial de Fotbal – detaliu confirmat de ambasada Mexicului.

Citește și : Afganistan: Cel puțin 14 morți și 45 de răniți într-un atentat sinucigaş în faţa biroului guvernatorului provinciei Nangarhar în oraşul Jalalabad

Trei dintre răniţi se află în spital în stare stabilă şi vor fi externaţi în curând, a declarat duminică Alexei Khripun, şeful Departamentului pentru Sănătate de la Moscova. Celelalte persoane rănite au fost deja externate, a mai spus oficialul rus.

Ministerul rus de interne a comunicat că incidentul s-a datorat probabil pierderii controlului asupra vehiculului – un automobil Honda Solaris, după cum se poate observa din fotografii publicate de centrul de supraveghere a traficului rutier din capitala rusă. Centrul a precizat şi că şoferul, în vârstă de 28 de ani, este de naţionalitate kirghiză. El a declarat că nu a fost un act premeditat şi că lucrase în acea zi 20 de ori şi a accelerat din greşeală.

Citește și : Spania: Nava cu migranți Aquarius a ajuns în portul Valencia

Tags: Campionatul Mondial de Fotbalmexicanimoscovataxi
Categorii: Diaspora