Ruşii şi diplomaţia: ‘Mintea americanilor este MISTERIOASĂ, ca a femeilor!’

Publicat:

Şeful adjunct al Misiunii permanente a Rusiei la ONU, Dmitri Polianski, a comparat mintea americanilor cu cea a femeilor în declaraţii făcute joi seara pentru presă, afirmând că ‘uneori’ aceasta este ‘foarte misterioasă’, transmite EFE, potrivit agerpres.

‘La fel ca mintea femeilor, mintea americanilor este foarte misterioasă uneori’, a afirmat Polianski într-o reacţie ce i-a surprins pe ziariştii acreditaţi la Naţiunile Unite.


Citeşte şi: MASACRU în capitala Croaţiei: Şase oameni au fost împuşcaţi mortal!

Întrebat despre intenţiile SUA în materie de politică externă, diplomatul rus a spus mai întâi că mintea liderilor americani este o enigmă pentru el şi, dacă ‘ar putea intra în capul lor’, ‘unele’ răspunsuri pentru presă ar fi mult mai interesante.

Polianski a făcut aceste declaraţii unor jurnalişti care, la început, i-au solicitat o reacţie la decizia secretarului general al ONU, Antonio Guterres, privind crearea unui grup însărcinat să ancheteze presupusele atacuri siriene şi ruseşti asupra unor facilităţi asistate de Naţiunile Unite în provincia Idlib din nord-vestul Siriei.

Citeşte şi: Indigenii brazilieni câştigă o luptă importantă cu Jair Bolsonaro

Reprezentantul adjunct al Moscovei la ONU a criticat decizia, calificând-o drept o ‘eroare’ şi a subliniat că aceasta reprezintă rezultatul presiunilor exercitate de ţările care vor să împiedice pacea în Siria.

De când a venit la conducerea ONU, Antonio Guterres, s-a remarcat prin apărarea egalităţii între bărbaţi şi femei şi a parităţii între ambele sexe, încercând să desemneze un număr mai mare de femei în funcţii responsabile.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Uraganul Helene și teoria conspirației. Unii americani cred că furtuna a fost provocată de oameni

Uraganul Helene și teoria conspirației. Unii americani cred că furtuna a fost provocată de oameni Mai multe teorii ale conspirației legate de uraganul Helene au...

Cele mai cool 38 de cartiere din lume

Cele mai cool 38 de cartiere din lume Time Out a anunțat care sunt zonele la modă care trebuie vizitate, un cartier din Marsilia fiind...

Vești bune pentru șoferi: Dispare amenda automată pentru lipsa rovinietei

Vești bune pentru șoferi: Dispare amenda automată pentru lipsa rovinietei Vești bune pentru șoferi. Amenda automată pentru lipsa rovinietei pe drumurile naționale ar putea dispărea....

Misterul disparițiilor cercetătorilor ruși. Temerile lui Putin

Misterul disparițiilor cercetătorilor ruși. Temerile lui Putin În ultimii șase ani, 12 cercetători ruși implicați în dezvoltarea rachetelor hipersonice au fost arestați, iar unii au...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.